Widok

Pilne! Dobry Endokrynolog NFZ GDYNIA!!!

Szukam pilnie endokrynologa! Są tu różne wątki na temat endokrynologów ale nie widziałam żeby ktoś polceał kogoś z Gdyni z NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba nie znajdziesz w tym roku lekarza na nfz, ja obdzwoniłam w zeszłym tygodniu wszystkie przychodnie w trójmieście które mają umowę z nfz jeśli chodzi o endokrynologa i nigdzie na ten rok nie przyjmują, nawet w Bojanie nie ma miejsca, jakaś paranoja.
Jedynie w szpitalu na Polankach w oliwie kazali mi się dowiadywać w czerwcu bo nie wiedzą czy na drugie półrocze będą mieli przedłużoną umowę, jeśli przedłużą to będą rejestrować.
To jest chory kraj, człowiek płaci nie małe składki na ubezpiecznie zdrowotne i jak słyszy że ma rok czekac na wizytę to szału można dostać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja wiem że długo się czeka niestety ale ja nawet rok poczekam tylko nie wiem do kogo się zarejestrować. Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego i na NFZ?
Rok to będzie sukces. W jedynym miejscu, gdzie mogłabym od razu się zarejestrować - okres czekania 4 lata (przychodnia na Morenie w Gdańsku). W innych przychodniach wstrzymana rejestracja.
Niestety na to wychodzi, że im dłużej się czeka (myślę tu szczególnie o prywatnych wizytach) i im droższe wizyty, to tym lepszy lekarz...
To chyba jasne - dobrzy lekarze są oblężeni przez swoich stałych pacjentów, którzy nie muszą szukać innego endokrynologa, a choroby endokrynologiczne często są na całe życie. A jak u prywatnego endo wizyty są prawie z dnia na dzień, to najpewniej będzie się kolejną osobą, która przyszła pierwszy i ostatni raz.
Tylko że czasem nie ma wyjścia i trzeba iść tam, gdzie się da zarejestrować, niestwety!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
przychodnia ABC FAMILI Sopot warto zadzwonić

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

gdzie chodzicie do stomatologa? (12 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry