Widok

Pilne - usg i pobranie krwi w domu pacjenta

Czy na terenie Gdyni jakas placowka swiadczy usluge badania usg (jamy brzusznej i tarczycy) oraz pobranie krwi do badan w domu pacjenta? Moze ktos juz przerabial ten temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na tej stronie jest o tym napisane mozna sie duzo dowiedzieć :) https://sildenafil.co.pl/oryginalna-kamagra/
My, nasza rodzina i znajomi od zawsze korzystają z usług pogotowia pielęgniarskiego https://pogotowie-pielęgniarskie
Zapraszamy na stronę upacjenta.pl
Świadczymy usługi m.in domowego pobierania krwi u doroslych, dzieci i niemowląt na terenie Trójmiasta.
Badania wykonywane są w labolatoriach Diagnostyki.

Robiłam w brusie przez właśnie te firmę urmedica, dla niemowlaka sympatycznie ale pani nie myje rąk tylko pryska jakimś środkiem po czym zakłada rękawiczki. A cena jest liczona podwójnie za każde badanie plus Ok 30 zł za dojazd. Przy większej ilości badań wychodzi dużo.

Dzieki. Choc po ta sa grupy dyskusyjne, by pytac i dzielic sie doswiadczeniami. Inaczej stracilyby sens.

W obu tych miejscach nie mozna zrobic echa serca. Moze ktos ma pomysl, gdzie robia wyjazdowo?

Ta jeszcze doprecyzuje - zdecydowałem się na Brussa. W imieniu Brussa samą krew w domu pobierania firma http://urmedica.pl/ także najlepiej do nich bezposrednio dzwonić. Zrobili na mnie dobre wrażenie. Wyniki też wydają się wiarygodne (w porównaniu z poprzednimi wynikami i uwzgledniając stan pacjenta).

Dodatkowo w diagnostyce powiedzieli mi, ze mogą przyjąć same próbówki z krwią, jeśli znajdę pielęgniarkę, która pobierze ją w domu.

Piszę, bo może komuś przyda się w przyszłości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdańsk.... podpytać można czy przyjadą do Gdyni..
www.usg.gda.pl

trójmiasto całe
www.mobilneusg.gda.pl

Wystarczy trochę poszperać w necie a nie liczyć tylko na kogoś....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pielęgniarka z przychodni, do której zapisany jest pacjent, może przyjść i pobrać badanie. Płaci NFZ.
Przynajmniej tak to działa w Gdańsku (przychodnia Biwakowa na Osowej).
Ale USG w domu nie robią na pewno.

A o co chodzi z Brussem? Co jest nie tak?

Z tego co patrze w necie, Bruss ma takie sobie opinie. Jakies jeszcze laboratorium?
Pobieranie krwi- Bruss. Nie wiem jak z usg.

Inne tematy z forum Zdrowie

Feromony jakie macie zdanie? (3 odpowiedzi)

Słuchajcie a jakie macie zdanie na temat feromonów? Sam chciałbym sobie kupić feromony nie tylko...

lek bez recepty na infekcje pochwy (107 odpowiedzi)

doradźcie jaki lek można kupić bez recepty na infekcje pochwy, wizytę mam dopiero za tydzień, a...

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (12 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...

do góry