Widok
Korzystałem z usług http://szawal.com.pl/gdzie-znajdziemy-rzetelnego-elektryka/ bardzo dobry fachowiec.
najgorsze są naprawy instalacji po tzw. złotych rączkach już wiele widziałem,jednak ludzie nie zdają sobie sprawy czym może grozić błąd w instalacji wykonanej przez pseudo-fachowca z prądem nie ma żartów,w najlepszym wypadku mogą ulec uszkodzeniu urządzenia podłączone do sieci w naszym mieszkaniu a w najgorszym wiadomo ,dlatego warto zatrudnić doświadczonych i posiadających niezbędne uprawnienia elektryków co uchroni nas przed kłopotami w przyszłości.
Masz rację!!
W naszym uroczym kraju jest tak, że każdy podejmie się wykonania dowolnej pracy. Dlatego mamy rolników, którzy sezonowo wykonują remonty, hydarulików co robią elektrykę, malarzy - hydraulików itp.
Niestety skutki ich pracy mogą przyprawić o zawał. Jeżeli zatrudnimy rolnika, który przemaluje lub wyszpachluje ściany i zrobi to byle jak - to i tak pół biedy, bo jedyną niedogodnością będzie brzydki wygląd. Gorzej jeżeli instalację elektryczną zrobi "Ździsiu złota rączka", co to nie wie nic o elektryce i później spali nam się cały sprzęt RTV - AGD albo i mieszkanie.
Z własnego doświadczenia polecam angażowanie ludzi, którzy mają stosowne uprawnienia. Owszem, liczą oni sobie wiecej za pracę. Ale za jakość i bezpieczeństwo trzeba w życiu płacić.
To jak z jedzeniem: można kupić 1 kg orzeszków ziemnych marki TESCO za 6,99 (które ze względu na obecność zarodników pleśni nie sprzeszły kontroli jakościowej w Niemczech), albo np. 1kg orzeszków ziemnych marki FELIX za 19,99. To orzeszki i to orzeszki. Jedne tanie i nieskiej jakości, drugie droższe i dobrej jakości.
Wybór zależy od konsumenta.
Pozdrawiam wszystkich.
W naszym uroczym kraju jest tak, że każdy podejmie się wykonania dowolnej pracy. Dlatego mamy rolników, którzy sezonowo wykonują remonty, hydarulików co robią elektrykę, malarzy - hydraulików itp.
Niestety skutki ich pracy mogą przyprawić o zawał. Jeżeli zatrudnimy rolnika, który przemaluje lub wyszpachluje ściany i zrobi to byle jak - to i tak pół biedy, bo jedyną niedogodnością będzie brzydki wygląd. Gorzej jeżeli instalację elektryczną zrobi "Ździsiu złota rączka", co to nie wie nic o elektryce i później spali nam się cały sprzęt RTV - AGD albo i mieszkanie.
Z własnego doświadczenia polecam angażowanie ludzi, którzy mają stosowne uprawnienia. Owszem, liczą oni sobie wiecej za pracę. Ale za jakość i bezpieczeństwo trzeba w życiu płacić.
To jak z jedzeniem: można kupić 1 kg orzeszków ziemnych marki TESCO za 6,99 (które ze względu na obecność zarodników pleśni nie sprzeszły kontroli jakościowej w Niemczech), albo np. 1kg orzeszków ziemnych marki FELIX za 19,99. To orzeszki i to orzeszki. Jedne tanie i nieskiej jakości, drugie droższe i dobrej jakości.
Wybór zależy od konsumenta.
Pozdrawiam wszystkich.
Naprawiliśmy .nową instalację w dobudówce domu położyli magicy ,zastaliśmy "milion"puszek w dwupokojowym +kuchnia+łazienka mieszkaniu a reszta wołała o pomstę do nieba. nawet nie chcę mi się pisać czym grozi takie narażanie ludzi chęcią zarobku przez pseudo fachowców bez wiedzy i uprawnień ,radzę przyszłym inwestorom chcącym zaoszczędzić parę groszy aby się zastanowili komu powierzają bezpieczeństwo swojego domu i rodziny .z prądem nie ma żartów Prąd elektryczny jest jednym z najbardziej przyjaznych i najbezpieczniejszych nośników energii. Jednak by w pełni korzystać z zalet energii elektrycznej i zasilanych nią urządzeń w sposób całkowicie bezpieczny, domowa instalacja elektryczna powinna być wykonana zgodnie z obowiązującymi przepisami. Prawidłowy projekt oraz dobór odpowiednich urządzeń i elementów domowej instalacji elektrycznej gwarantuje bezpieczeństwo i sprawne działanie wszystkich przyłączonych sprzętów zasilanych prądem!!!!
www.elektryk-gdynia.cba.pl
www.elektryk-gdynia.cba.pl
Oferujemy usługi w zakresie:
1. Trasy Kablowe
2. Montaż rozdzielni
3. Instalacje oświetleniowe
4. Obwody siłowe i gniazdowe
5. Montaż osprzętu elektrycznego
6. Instalacje odgromowe
7. Pomiary instalacji elektrycznej
Instalacje w budownictwie mieszkalnym oraz przemysłowym:
1. Instalacje podtynkowe i nad tynkowe obwodów oświetleniowych i gniazdowych
2. Instalacje techniczne
3. Instalacje prowadzone rurach winidurowych, listowych oraz kanałach plastikowych
w pomieszczeniach biurowych oraz technicznych
4. Montaż tablic technicznych
Wycenę na roboty robimy gratis !!!
tel. 889-531-367
1. Trasy Kablowe
2. Montaż rozdzielni
3. Instalacje oświetleniowe
4. Obwody siłowe i gniazdowe
6. Instalacje odgromowe
7. Pomiary instalacji elektrycznej
Instalacje w budownictwie mieszkalnym oraz przemysłowym:
1. Instalacje podtynkowe i nad tynkowe obwodów oświetleniowych i gniazdowych
2. Instalacje techniczne
3. Instalacje prowadzone rurach winidurowych, listowych oraz kanałach plastikowych
w pomieszczeniach biurowych oraz technicznych
4. Montaż tablic technicznych
Wycenę na roboty robimy gratis !!!
tel. 889-531-367
Wstyt sie przyznac ale jakis czas temu zatrudniliśmy " pseudo Fachowcow" niby po znajomosci , niby miało byc tanio i dobrze lecz wyszło niestety inaczej. Ci panowie zajmuja sie elektryka, hydraulika a nawed wykonczeniami w mieszkaniach , podam ich nr aby juz nikt sie na nich nie naciol bo będzie bardzo tego zalowal jak ja jeden to Piotr 516 650 332 a drugi to Sebastian 502 877 385 z tego co mi wiadomo to pracuja razem. Jesli chcecie uchronic sie od prawdziwych paprokow to szczerze radze zapamietac te nr. nie bede sie rozpisywac bo dlugo by m i zeszlo na pisanie tego co oni wyczyniaja, w karzdym bądz razie nie mam dokonczonej elektryki w mieszkani i jesli ktos zna naprawde dobrego elektryka z malopolski to prosze odp
Sprawdzonych i polecanych fachowców w tym elektryków z trójmiasta znajdziesz na http://www.ofachowcach.pl
witajcie . Jeśli szukacie dobrego elektryka polecam zaglądnąć do ofert tej firmy http://hipersystem.pl/ . Mają korzystne ceny i dbają o sowich klientów.
Tak to prawda, natomiast najważniejsze dane należy umieścić. Ja natomiast mogę polecić Pana z Gdańska. Jest młody, ambitny, bardzo pomysłowy i zna się na rzeczy. Byłam bardzo zadowolona z jego usługi. Dla zainteresowanych podaję nr telefonu do fachowca: 794 056 469 Pan Damian.
Każdy kto potrzebuje dobrego elektryka niech się nie zastanawia. Polecam gorąco.
Każdy kto potrzebuje dobrego elektryka niech się nie zastanawia. Polecam gorąco.
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług
https://www.elektryk24h.com/
https://www.elektryk24h.com/