Widok
Piosenki z teatru
Opinie do spektaklu: Piosenki z teatru.
Piosenki z teatru
Krystyna Janda
Emocje wyśpiewane przez Krystynę Jandę, ubrane w słowa Agnieszki Osieckiej, Jeremiego Przybory i Wojciecha Młynarskiego. Całość w reżyserii Magdy Umer.
Krystyna Janda znana jest przede wszystkim jako fenomenalna aktorka teatralna i filmowa, reżyserka, autorka książek i felietonów. Śpiewająca Krystyna Janda to zjawisko dość rzadkie. Dlatego też najsłynniejsze ...
Przejdź do spektaklu.
Piosenki z teatru
Krystyna Janda
Emocje wyśpiewane przez Krystynę Jandę, ubrane w słowa Agnieszki Osieckiej, Jeremiego Przybory i Wojciecha Młynarskiego. Całość w reżyserii Magdy Umer.
Krystyna Janda znana jest przede wszystkim jako fenomenalna aktorka teatralna i filmowa, reżyserka, autorka książek i felietonów. Śpiewająca Krystyna Janda to zjawisko dość rzadkie. Dlatego też najsłynniejsze ...
Przejdź do spektaklu.
po recitalu mam nieco żalu..
byłam, widziałam, nie jestem ani rozczarowana ani zachwycona. średnia wieku audytorium to 65 lat:P Oczywiście znalazły się też rodzyneczki;) Widownia, zapewne przez ceny biletów, zapełniona w 65-70% także organizatorzy po raz kolejny mogliby obniżyć nieco, zbyt wygórowane stawki. Przecież pełna sala sprzyja odbiorowi i tworzy lepszą atmosferę!! Poza tym występ poprawny. Z anegdotkami Pani Jandy występ trwał dokładnie 120 minut!! Publiczność zdaje się była zachwycona, a na pewno z szacunku do aktorki, oklaskiwała występ dwukrotnie!! Dwukrotnie na stojąco!!
poprawność, dobra zabawa, ale czegoś brakowało..
Przyznaję było w porządku, jednak dla mnie za mało zaprezentowano repertuaru Osieckiej, ale to nie było najważniejsze. Cena biletow wygórowana stąd dość niska frekwencja. Oczywiście Pani Janda pokazała klasę, ale szału nie było. Przynajmniej w moim odczuciu.
Krystyna Janda pięknie interpretowała piosenki francuskie
w genialnym przekładzie Młynarskiego i Przybory. Z humorem parodiowała Wielką Marlenę D. Ci, którzy znają Jandę od wielu lat, wiedzieli co będzie na koncercie. Są zachwyceni. Z podziękowaniem za całokształt bili brawo. Brawo ! Frekwencja na 80 % w sali na 1000 miejsc. Widocznie łatwiej znaleźć widzów chętnych do słuchania piosenek o menopauzie ( bez obrazy ) niż o miłości zawiedzionej. Wszystkiego dobrego, spokojnych Świąt.