Widok

Piotr Jaworski ortopeda

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiecie cos na jego temat?ktos byl?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, kiedyś sama o nim szukałam informacji.
byliśmy. strasznie fuka na pacjentów na korytarzu. w środku, jako że byłam z dzieckiem, to milszy, ale diagnozuje "sobie" w sensie, że jeśli chcesz coś usłyszeć, to musisz pytać, albo prosić, by coś wyjaśnił, bo slang bardzo lekarski i niezrozumiały. w ortopedii jak wszędzie, dużo sprzecznych teorii, u niego usłyszałam jedną, poszłam skonsultować gdzie indziej, usłyszałam, że Jaworski pracuje metodami sprzed 30 lat, nie dokształca się i ma wiedzę, która jest zdezaktualizowana. Generalnie nie byłam zadowolona, bo mało zrozumiałam, w zasadzie nic z niej nie wyniosłam, dlatego też powtarzaliśmy wizytę gdzie indziej. A poszłam, bo miał szybkie terminy. Więc wg mnie nie warto.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hmm to mi dalo do myslenie,My tez idziemy do niego bo szybko.Ale naszczescie z drobnostka,takze mam nadzieje ze nie bede musiala isc do innego.A gdzie bylas?Na jagiellonskiej?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak, dokładnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
właśnie wróciłam od tego ortopedy i od razu chcę napisać opinię. Niestety, Piotr Jaworski to lekarz z pewnością nie z powołania a dla pieniędzy... Odmówił przyjęcia w przychodni, ale na wizytę prywatna do niego można iść w każdej chwili... Ogólnie nieprzyjemny człowiek. Byłam z dzieckiem, prosiłam tylko żeby chociaż na zdjęcie rączki spojrzał - to powiedział , że nie jesteśmy jego pacjentkami, że prywatnie możemy się zapisać... Nie polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja córka ma 12 lat jest w miarę niska i ma lekką nadwagę ok 2,5 kg ale od pół roku bierze leki sterydy gdyż jest badana w kierunku astmy oskrzelowej Kaśka (tak ma na imię moja córka)nawet nie zdjeła butów powiedział że ma jedną nogę krótszą o około 2 - 3 cm nie wykonał innych badań tylko kazał się jej rozebrać i dalej gadał o krótszej nodze nie polecam wątpie że ktoś jest z niego zadowolony
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłam, nie polecam. Pan Jaworski obcesowy gbur. Od wejścia do gabinetu zaczął krzyczeć. Kolana ledwo dotknął. Na chondromalację zalecił wysiłek fizyczny.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo nie przyjemny doktor.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmmmm... będę pierwsza. Jestem zadowolona z wizyty, dostałam skierowanie na dalsze badania - po wykonanym usg potwierdziła się diagnoza doktora. Był miły i z poczuciem humoru.
Byłam 2 razy, drugi raz przyjął mnie o 3 tygodnie szybciej - na moją prośbę.
Ogólnie polecam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
ja tez odradzam !! ja takiego lekarza nie spotkalam nigdy w zyciu,dla mnie to wariat .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wizytę miałem 2 miesiące temu i jestem zadowolony z wizyty. Bardzo sympatyczny i fachowy. Zna się na rzeczy.
Gdy opowiedziałem jak doszło do kontuzji trafnie przewidział co tak się stało. W późniejszych badaniach potwierdziły się Jego słowa.
Mówi językiem naukowym, lekarskim, a ja taki lubię bo w tedy wiem o co chodzi i nie czuje że traktuje się mnie jak dziecko (by zrozumieć co mówi wystarczy uważać na biologi w gim i liceum ;p)
Polecam i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry