Widok
tak, kiedyś sama o nim szukałam informacji.
byliśmy. strasznie fuka na pacjentów na korytarzu. w środku, jako że byłam z dzieckiem, to milszy, ale diagnozuje "sobie" w sensie, że jeśli chcesz coś usłyszeć, to musisz pytać, albo prosić, by coś wyjaśnił, bo slang bardzo lekarski i niezrozumiały. w ortopedii jak wszędzie, dużo sprzecznych teorii, u niego usłyszałam jedną, poszłam skonsultować gdzie indziej, usłyszałam, że Jaworski pracuje metodami sprzed 30 lat, nie dokształca się i ma wiedzę, która jest zdezaktualizowana. Generalnie nie byłam zadowolona, bo mało zrozumiałam, w zasadzie nic z niej nie wyniosłam, dlatego też powtarzaliśmy wizytę gdzie indziej. A poszłam, bo miał szybkie terminy. Więc wg mnie nie warto.
byliśmy. strasznie fuka na pacjentów na korytarzu. w środku, jako że byłam z dzieckiem, to milszy, ale diagnozuje "sobie" w sensie, że jeśli chcesz coś usłyszeć, to musisz pytać, albo prosić, by coś wyjaśnił, bo slang bardzo lekarski i niezrozumiały. w ortopedii jak wszędzie, dużo sprzecznych teorii, u niego usłyszałam jedną, poszłam skonsultować gdzie indziej, usłyszałam, że Jaworski pracuje metodami sprzed 30 lat, nie dokształca się i ma wiedzę, która jest zdezaktualizowana. Generalnie nie byłam zadowolona, bo mało zrozumiałam, w zasadzie nic z niej nie wyniosłam, dlatego też powtarzaliśmy wizytę gdzie indziej. A poszłam, bo miał szybkie terminy. Więc wg mnie nie warto.
właśnie wróciłam od tego ortopedy i od razu chcę napisać opinię. Niestety, Piotr Jaworski to lekarz z pewnością nie z powołania a dla pieniędzy... Odmówił przyjęcia w przychodni, ale na wizytę prywatna do niego można iść w każdej chwili... Ogólnie nieprzyjemny człowiek. Byłam z dzieckiem, prosiłam tylko żeby chociaż na zdjęcie rączki spojrzał - to powiedział , że nie jesteśmy jego pacjentkami, że prywatnie możemy się zapisać... Nie polecam.
moja córka ma 12 lat jest w miarę niska i ma lekką nadwagę ok 2,5 kg ale od pół roku bierze leki sterydy gdyż jest badana w kierunku astmy oskrzelowej Kaśka (tak ma na imię moja córka)nawet nie zdjeła butów powiedział że ma jedną nogę krótszą o około 2 - 3 cm nie wykonał innych badań tylko kazał się jej rozebrać i dalej gadał o krótszej nodze nie polecam wątpie że ktoś jest z niego zadowolony
Wizytę miałem 2 miesiące temu i jestem zadowolony z wizyty. Bardzo sympatyczny i fachowy. Zna się na rzeczy.
Gdy opowiedziałem jak doszło do kontuzji trafnie przewidział co tak się stało. W późniejszych badaniach potwierdziły się Jego słowa.
Mówi językiem naukowym, lekarskim, a ja taki lubię bo w tedy wiem o co chodzi i nie czuje że traktuje się mnie jak dziecko (by zrozumieć co mówi wystarczy uważać na biologi w gim i liceum ;p)
Polecam i pozdrawiam :)
Gdy opowiedziałem jak doszło do kontuzji trafnie przewidział co tak się stało. W późniejszych badaniach potwierdziły się Jego słowa.
Mówi językiem naukowym, lekarskim, a ja taki lubię bo w tedy wiem o co chodzi i nie czuje że traktuje się mnie jak dziecko (by zrozumieć co mówi wystarczy uważać na biologi w gim i liceum ;p)
Polecam i pozdrawiam :)