Widok

Piotr Wojnowski - ocena

Przymorze Usługi Pogrzebowe Temat dostępny też na forum:
Ogromne podziękowania dla firmy ZP " Przymorze " przede wszystkim za rzetelność. Właśnie nie za uprzejme zachowanie. Przy pierwszym kontakcie telefonicznym, a jesteśmy rodziną bardzo niezamożną, otrzymałem bardzo wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Pytałem szczegółowo ponieważ chciałem porównać oferty różnych zakładów , a niejednokrotnie odpowiadano : to będzie 10 czy 12 tysięcy, bez wyliczania co za co. Pani w " Zieleni " gdańskiej powiedziała : musi pan przyjechać a ja nie będę podawała 17 pozycji z cennika przez telefon. Pogrzeb był nietypowy : zięć miał 195 kg i pochówek miał być w sobotę ,w Gdyni ale tym bardziej powinienem wiedzieć za co konkretnie płacę. Pani w biurze oczywiście była niezwykle miła ale nie to najważniejsze. Przede wszystkim nie wciskała mi, za wszelką cenę dodatkowych usług. Swobodny wybór - to najbardziej cenię w obsłudze klienta. Co innego informacja a co innego wymuszanie na kliencie. Zakupiłem, umówione z rodziną, usługi. Samo wykonanie usługi było bez zarzutu. Panowie zrobili wszystko co było uzgodnione a nawet więcej. Rzetelność to nie tylko współczujące miny ale szczegółowa informacja i wykonanie zgodne z oczekiwaniem klienta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy bardzo za tak wyczerpująca opinie.
Cieszymy się ze sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry