Widok

Pit 11

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry. Dostałam pit 11 od nowego pracodawcy i mam do niego przyszytą kartkę z napisem "W roku podatkowym 2019 została Pani zwolniona z uiszczenia podatku dochodowego od kwoty 1000zl". Za nic nie wiem, co z tą informacją mam zrobić. Pomoże ktoś z interpretacją?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestes osoba ucząca sie? Pewnie dlatego
Dziękuję za odpowiedź, ale nie, edukację już zakończyłam.
Tak czy inaczej, co zrobić powinnam z tą informacją?

Gosiak, a ile masz lat? :)

Generalnie nic nie musisz z tą informacją robić - to taka informacja dla Ciebie, żebyś wiedziała :)

Lat mam 35, ale pracowałam już w kilku miejscach i nigdy takich informacji nie miałam. Sama się rozliczam od kiedy jestem czynna zawodowo, czyli 16 lat i nie wiem, czy tą informację powinnam gdzieś uwzględnić w rozliczeniu.

To spytaj w skarbówce. Możesz też zaczekać na ich dni otwarte, gdy udzielają porad za free.

Po pierwsze, zapytaj pracodawcy, po drugie, moim zdaniem to tylko informacja dla Ciebie, z którą nic nie musisz robić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

do góry