Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
:))) wątek zamknięty byłam tam już 3 razy i uważam, że pub pierwsza klasa. Miła atmosfera super...
~Karola
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 lipca 2011

klimatycznie wątek zamknięty Miła obsługa. Dobra muzyka. Było troszkę pusto, ale za to dość klimatycznie:)
~Misza
-

dodano: 16 maja 2011

unikat wątek zamknięty pub z tego gatunku, do ktorych zaglada sie jak do starych znajomych....
~Misiak
-

dodano: 21 marca 2011

Ja - opinia wątek zamknięty Super pub wszystkim polecam :)
~Ja
-

dodano: 20 marca 2011

witam:) wątek zamknięty Jako zagorzała zwolenniczka imprez typu karaoke mogę z całą pewnością...
~Natalia(Struś)
-

dodano: 19 marca 2011

6! wątek zamknięty Obsługa rewelacyjna, z miłymi paniami zawsze da się pogadać i pożartować,...
~M
-

Polecam wątek zamknięty Bardzo fajne i klimatyczne miejsce. Naprawdę szczerze polecam :)
~Martyna
-

szczuras - opinia wątek zamknięty Świetny klimat, dobre piwo i całkiem fajna muza :D
~szczuras
-

Najlepszy pub w Gdyni wątek zamknięty Nie wyobrażam sobie innego miejsca na piwko. Można pogadać ze znajomymi i...
~Lewy
-

dodano: 3 grudnia 2010

Bardzo fajny pub! wątek zamknięty Byłem wczoraj w tym pubie z dziewczyną , jestem naprawdę mile zaskoczony...
~Ala & Jarek - ci od paluszków na
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 października 2010

bez zastrzezen wątek zamknięty jest przytulnie, tanio, jest z czego wybierac, obsluga bombowa, chill luzik,...
~Adam
-

dodano: 3 lutego 2010

Drugi dom wątek zamknięty Konkretna miejscówka. Można przyjsc na randke, z kumplami badz mecz czy też...
~Bartek
-

dodano: 16 stycznia 2010

Sylwester wątek zamknięty Czy ktoś był na Sylwestra w ubiegłym roku w Agharcie? Jak było?
~Asia
-

dodano: 28 grudnia 2009

SUPER wątek zamknięty Jestem zaskoczona poniższymi opiniami. Jestem dość często w piwnicy i nigdy...
~Anna
-

dodano: 16 grudnia 2009

nie polecam. wątek zamknięty Wraz z moimi znajomymi zostalismy bardzo niemile potraktowani przez obsluge....
~M.
1

dodano: 14 listopada 2009

pub polecam, obsługa nie polecam... wątek zamknięty tyle, co w nagłówku a poza tym świetne miejsce na oglądanie meczy ;D w...
~mini
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 6 maja 2009

Łyżka dziegciu. wątek zamknięty Miałem okazję odwiedzić ten przybytek 04.04.2009. Nastrój, klimat bez...
~gdynianin76
-

dodano: 5 kwietnia 2009

Zdecydowanie polecam. wątek zamknięty Jedno z moich ulubionych miejsc w Trójmieście. Wystrój jest niesamowity i...
~L
-

dodano: 25 stycznia 2009

a. - opinia wątek zamknięty fajny pub na odstresowanie się przy dobrej muzyce,koncerty fajne :)
~a.
-

dodano: 28 listopada 2008

Sześć z plusem! wątek zamknięty Jestem zachwycona! W sumie był to mój drugi raz tam, ale nie pozostaje mi nic...
~Ewa
1

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 20 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
26

23

wątków

do góry