Widok

Pizza może zaszkodzić

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Czy możecie podać namiary na pizzerie, której dostawca jeździ fiatem uno. Chcialbym poinformować właściciela o antyreklamie, którą robi ten nieodpowiedzialny dostawca. Jego jazdamoże kogoś zabić, albo okaleczyć
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 1
ostatnio zatrudnili dziewczyne bo Pani miała juz dosyc chłopakow ale jeszcze chyba jezdza bo sama osobiscie skladalam takze na nich skarge jak zuzlowali w niedziele przy szkole !!!!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
PIzzeria "Bazylia" znajduje się w pasażu "Siewert" nr telefonu jest na stronce: http://pizzeria.bazylia.prv.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
popieram - wychodząc z przedszkola o mało Pan w Uno nie potrącił mnie z dzieckiem bo wyjechał z takim rozmachem , że szkoda gadać.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kurczaki też mogą zaszkodzić-potwierdza to młody człowiek dostarczający jedzenie na skuterze z restauracji na Długich Ogrodach notorycznie łamiący przepisy ruchu drogowego i obserwując jego manewry prawdopodobnie nie znający w ogóle przepisów lub nie posiadający prawa jazdy zagrażając w ten sposób innym użytkownikom dróg.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo odpowiedzialna postawa. Chociaż sam nie spotkałem się z taką sytuacją, to teraz będę na tych kierowców wyczulony i sam zwrócę się do właściciela, jeśli zobaczę coś podobnego. Otóż to - trzeba działać, a nie tylko narzekać. Dbajmy o swoje interesy, a w tym wypadku bezpieczeństwo
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jak szkoda gadac to nie gadaj
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ostrzegam przed Bazylią! Straszny syf, dwa razy włosy w pizzy, niesamowicie wulgarny właściciel, który chwali się że pluje do ciasta bo to jego pizzeria i ma wszystko w d...., sanepid tym powinien się zająć.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy dobrze odczytałem, fiat uno z kogutem pizza jest z Bazylii
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czytając powyższe wpisy właścicieliki, mam nadzieję na rozmowę z dostawcą. Pozdrawiam, życzę sukcesów dobrych klientów i rozsądnych pracowników
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Drodzy mieszkańcy Bojana. Najprościej jest usiąść przed komputerem i starać się uprzykrzać innym życie. Ale na wstępie powinniście się zastanowić, czego oczekujecie. Bo jadący szybko kierowca wam nie odpowiada, a zimna pizza tym bardziej. Więc jeśli jesteście takimi mądrymi ludźmi podsuńcie właścicielom pizzerii opcje która w pełni by was zadowoliła. Jedzenie w PIZZERII BAZYLIA jest przepyszne, dociera do klientów gorące, ceny są bardzo niskie w stosunku do cen w pizzeriach w mieście .... I TYLKO TO WAS POWINNO INTERESOWAĆ ! A wysnute z palca historie o brudzie tam panującym są całkowicie bezpodstawne. Praca w gastronomi jest niestety pracą bardzo trudną w zaprowadzeniu całkowitej czystości non stop, przyrządzając posiłki przez cały czas, jeden za drugim żaden z was nie byłby w stanie zaprowadzić w swojej kuchni idealnego porządku. To jest moi drodzy NIEREALNE !!! Bywam w pizzerii Bazylia bardzo często i nigdy nie widziałam tam ,, SYFU " o jakim tu wspominacie. Następnym razem ludzie się na prawdę zastanówcie nad tym co piszecie, bo to wszystko jest wynikiem nudy i nie opiera się o żadne racjonalne uzasadnienia. ...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 49
Jedzenie nie jest złe ale jest brudno. I tyle w temacie. Co do kierowcy - nie przesadzaj, w końcu Bojano to nie jest jakieś rozległe miasto, żeby sobie tu crossy urządzać na wiejskich dróżkach. Mieszkałam w Gdyni i też często zamawiałam żarcie na wynos. I dojeżdżali z ciepłym.
Lepiej przyjąć krytykę, posprzątać w knajpie, zdyscyplinować młodzieńca za kierownicą i będzie git :)
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 3
Proponuję poobcować troszkę z bojańską społecznością i zmienisz zdanie. Tym ludziom nie da się dogodzić. ! Przeprowadzili się z miasta i uważają się za nie wiadomo kogo....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 17
Obcuję od 5 lat. Są różni. Jak i przyjezdni. Mnie najbardziej wkurzają quady, i motory w lasach, śmieci, smród z komina i psy na krótkich łańcuchach. Reszta jest ok.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kochani, pomieszały się wam tematy. Poruszyłem temat jazdy i robienia zlej reklamy właścicielowi pizzerii. Pytałem o namiary a wy tu wypisujecie o mieszkanca takich, czy owakich Odezwał się właściciel, więc osiągnąłem to co chciałem. Myślę, że zostanie pracownik pouczony
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak widzisz na każdą sprawę można spojrzeć wieloaspektowo :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ogólnie w dziale Bojano , tematy mają taki roztrzał ,że temat o biedronce zachacza o wpływy zagranicznego kapitału w polsce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nawiązując do tematu pizzy na telefon w Bojanie, którego jestem mieszkańcem. Podajcie mi proszę numer telefonu do pizzerii innej niż Bazylia. Bo dotychczas, kiedy tylko mam taką potrzebę, zamawiam w Bazylii i nie mam żadnych zastrzeżeń. Być może o czymś nie wiem. Czasami czeka się dłuższą chwilę na podanie posiłku lub dowiezienie, ale tylko dlatego, że przygotowywane jest na potrzeby zamawiającego, więc wiadomo świeżutkie (nie wiem skąd ta chora opinia "plucie do ciasta wykonawcy pizzy"). Jestem bardzo wybredny, a tu niestety nie mam żadnych zastrzeżeń. Jeżeli ktoś z was ma jakieś zastrzeżenia to na pewno w Bazylii, jak w każdej szanującej się "jadłodajni", jest książka "życzeń i zażaleń", gdzie możesz się wpisać podpisując wyraźnie swoim imieniem i nazwiskiem. Jeżeli nie będziesz miał odwagi zrobić tego na piśmie to śmiało podejdź do właścicielki Bazylii i wyżal się.... A nie pisz pierdół na internecie..........
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 17
Zamiast bronić jak niepodległości Bazylii (nie wnikam w konotacje rodzinne broniących) jeszcze raz zachęcam by zadbać po prostu o czystość lokalu i zdyscyplinować młodzieńca za kierownicą by nie jeździł jak wariat i będzie ok. Moim zdaniem należy przyjąć krytykę zwłaszcza, że sporo osób o tym pisze a nie wnikać w to kto napisał bo z tego lokal żyje co inni kupią.
Ale skoro jest super i właścicielka nie ma sobie nic do zarzucenia to też ok.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
i o to chodzi, aby młodzieniec za kółkiem nie rozjechał klienta nim ten zamówi jedzenie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry