Widok

Pizza może zaszkodzić

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Czy możecie podać namiary na pizzerie, której dostawca jeździ fiatem uno. Chcialbym poinformować właściciela o antyreklamie, którą robi ten nieodpowiedzialny dostawca. Jego jazdamoże kogoś zabić, albo okaleczyć
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 1
anyway nie zajdę tam na pizzę po tym wszystkim co to czytam... no i w jaki sposób właścicielka próbuje bronić swoją jadłodajnię. Lepiej gdyby nic nie pisała, dyskucja zakończyłaby sie po kliku postach...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Taki jak ty nawet nie zrozumiałby tytułu proszę jeździć wolniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Było dać inną nazwę Tytułu na forum
np.: Niki Lauda rozwozi pizze w Bojanie
I nie było by tyle zamieszania
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
kochani połowa z wypowiadających się w temacie nigdy nie była w wymienionym lokalu. część nawet nie była w tej miejscowości typowi hejterzy Jestem założycielem wątku i nie miałem na myśli oceniać wyrobów jakiejkolwiek restauracji a zwrócenie uwagi na brawurową jazdę dostawcy Poproszę o zamknięcie tematu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
pizza nie dobra i pizzeria do d...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
"brokuły zapiekane z serem" powinno być z wyrobem seropodobnym , wierz mi tam nie ma sera i nie dotyczy to tej tylko "pizzerii" , a prawie
każdej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
pizza jest niesmaczna !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tam wszystko jest tak jak trzeba tylko temu paniczykowi coś nie leży....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Jadam od trzydziestu lat po najlepszych restauracjach nie tylko w Trójmieście i uważam ,że Bazylia nie ma czego się wstydzić. Oczywiście mogę wskazać lepsze pizze, ale i gorsze też... Ogólnie oceniam pizzę w Bazylii na średnią z plusem, polecam brokuły zapiekane z serem podane z ziemniakami puree, a jeśli chodzi o obsługę, to nie spotkałem się z nagannymi zachowaniami, a nawet raz dostałem gratisa po ewidentnym błędzie związanym z zamówieniem. Gratuluję właścicielom, bo wiem jak ciężkim rynkiem jest nasze Bojano.
p.s.Absolutnie nie dyskredytując Bazylii polecam też nową pizzerię w Kielnie - całkiem fajna,ale inna pizza.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10
To tam wewnątrz nie ma toalety dla klientów? ;))))))
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
zrob to jak najszybciej poki stoja toi toi'e pod biedronka :)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
Przestańcie się tak wyzywać. Jeść się odechciewa ;)))

Hal, jakoś trudno mi uwierzyć, że Twoje szlachetne podniebienie zapragnęło posilić się akurat w tej pizzerii. Ale nie podważam jakby co.
Jak będę w okolicy, to z czystej ciekawości zajadę i spróbuję obrzydzanych przez Ciebie placków. :)))
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawe ile za nią płacisz?ty cwaniaku od biznesów...........alfo i omego wszystkich forów..jak długo bedziesz nękał tych ludzi swoją nie przewidywalną arogancją...zmywaj sie i najedz sie do syta bo nie wiadomo jak długo bedzie cie na nia stac.....nowobogacki ośle.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Moja najbardziej ulubiona to Pizza Scampi

image

Nieosiągalna w plackarniach, jak ta w Bojanie^^
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 4
zgadza się, sorry z pizzy są korzyści w przeciwieństwie do niektórych wypowiadających się i niektórych pizzerii
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ooooooo specjalista od wszystkiego się odezwał wielki hydrant
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 26
Proszę nie obrażać pizzy.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1
za to ty bardzo inteligentny, poziom pizzy
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2
głupi, jak ruski but a podpisuje się normalny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 27
nie widzę problemu, zlikwidować interes i opuścić na zawsze Bojano.podejrzewam, ze dużo osób będzie zadowolonych i WŁAŚCICIELKA nie ma stresu.Proponuje nowa pizzerie otworzyć na Ukrainie, tam zjedzą wszystko, ewentualnie rozstrzelaja.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry