Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
super jedzenie wątek zamknięty Pizza ktora zamawialem byla naprawde pyszna duzo skladnikow i super niska...
~marek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 lipca 2014

Najgorsza pizza w mieście wątek zamknięty Dramat! Obsługa i jedzenie po prostu dno totalne !
~Klient
-

dodano: 11 lipca 2014

Najgorsza pizza w 3mieście wątek zamknięty zamawialiśmy pizzę w tej "pizzeri" już nie raz i za każdym razem jest coś nie...
~Agga
-

dodano: 24 czerwca 2014

PORAŻKA wątek zamknięty Jako, że mam bardzo blisko tenże lokal postanowiłam wypróbować czegoś z ich...
~Daria
-

dodano: 22 czerwca 2014

Słaba pizza wątek zamknięty Zamawialiśmy dwie duże pizze na wynos na średnim cieście a dostaliśmy mocno...
~Whispering
-

dodano: 19 czerwca 2014

czas oczekiwania na dowóz masakra!! wątek zamknięty Czas oczekiwania na pizzę przekroczył 2h....Nie polecam
~~miki
-

dodano: 3 czerwca 2014

Zawiedziona. wątek zamknięty Z ta pizzeria miałam do czynienia po raz pierwszy w życiu. Zamowienie...
~Monika
-

dodano: 2 maja 2014

Tragiczna pizza! wątek zamknięty Najgorsza pizza, jaką w życiu dostałem! Sucha, bez sosu, seropodobne coś,...
~Łukasz
-

dodano: 18 marca 2014

słaba pizza wątek zamknięty menu wyglądało super i nic więcej pizza cienka mało składników...
~vito
-

dodano: 22 lutego 2014

POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty PIZZA Z MUTIEGO TO PRAWDZIWY RARYTAS, bardzo pyszna w smaku i przystępne...
~waldi89
-

dodano: 16 lutego 2014

zamówiona pizza wątek zamknięty Nie polecam. Bardzo niesłowni. Na zamówioną pizzę telefonicznie zamiast ok....
~wikta
-

dodano: 4 lutego 2014

nie polecam! wątek zamknięty jak kiedyś jadłem było super. teraz 4 razy spróbowałem na nowo. raz w lokalu...
~STRAŻNIK SPAMU
-

dodano: 23 stycznia 2014

Pizza o słabej jakości wątek zamknięty Witam. Dzisiaj z kolegą zamówiłem pizze. Nie dość, że czekaliśmy 1 h 10 minut...
~Piotr
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 grudnia 2013

zupa.... wątek zamknięty Już telefon pownien dać do myślenia(: Tak sie złożyło , że był to jedyny...
~sąsiadka
-

dodano: 24 listopada 2013

Ogromna zmiana wątek zamknięty Jakies dwa lata temu zjadłem w Muti najlepszą pizzę w mojej historii. Od...
~Lemur
-

dodano: 12 października 2013

Czas wątek zamknięty Zraził mnie czas oczekiwania. Bo nie wierze że w piątek o 13 było dużo...
~Rafał
-

dodano: 1 marca 2013

Marta - opinia wątek zamknięty Ciężko ocenić obsługę gdyż zamówienie było robione przez portal. Ocena co do...
~Marta
-

dodano: 11 stycznia 2013

NIESTETY NIE POLECAM wątek zamknięty Mialam nadzieje, ze bedzie to fajne nowe miejsce w Oliwie, gdzie mozna by...
~Studentka AWF
6

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 lutego 2011

Polecamy gorrrrąco wątek zamknięty Korzystamy zwykle z opcji dowozu i jedzenie zawsze jest ciepłe, dobrze...
~A. Razy Dwa
-

dodano: 10 czerwca 2012

ma wątek zamknięty Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! Pierwszy raz jadłam kebab czy rollo nie pamiętam...
~ma
-

dodano: 10 maja 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry