Widok

Pkm Rębiechowo-Gdańs

Pani w samochodzie z rejj.GSP..... w dniu dzisiejszym o 7;15 zablokowała ruchu w obu kierunkach .Czy ona tego nie widziała ???? Czekała do samego momentu aż kolejka wjedzie na peron i synek usiądzie w kolejce.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

debilne czasy , ludzie myśla ,że wszystko przez internet się załatwi. Mowę Wam odjęło , podejść i opierniczyć w REALU trzeba
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie... Każdy stał w korku i pomstował na kierowcę, a potem przyjechał do domu/pracy i wylał żale na forum, którego ta pani pewnie nawet nie czyta.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wystarczy podejśc i z**b........ć porządnie i zrobić foto rejestracji. Chamstwo się tępi a nie pisze na forum bo to nic nie da

a nie wystarczy przesłać nagranie?
pytam bo naprawdę nie wiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żeby wezwać policję, to trzeba mieć sporo wolnego czasu. Zanim zwloką się z Żukowa, to miną wieki. Chyba, że to rejon policji z Gdańska ale oni pewnie też nie będą palić gumy aby dojechać do Gdańska-Rębiechowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

myślę ,ze i jedno i drugie trzeba by zastosować bo może nie zrozumieć o co wam chodzi.... zablokować ....dalej niech jej policja wytłumaczy to logicznie i spokojnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie kumam zrobić zdjęcia rejestracji, zgłosić na Policje a wcześniej podejśc i opier.ić porządnie to sie idiotka nauczy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

:) :) :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

więc następnym razem ja zablokujcie jak będzie chciała wyjechać. Jeden z przodu, drugi z tyłu (tak pod sam zderzak) i włączcie awaryjne. Takich tępych ludzi trzeba zwalczać ich bronią.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
To się zdarza z tą Pania już któryś raz. Trzeba podejść i powiedzieć coś tej Pani. A synek może powdychac świeżego powietrza przed zaduchem w szkole. Nic mu się nie stanie. Ta Pani czeka aż PKM wjedzie i drzwi się otrzorza wtedy synem wychodzi. Nie rozumiem Pani jej synek zdarzy za to osoby które czekają w kolejce żeby przejechać i zaparkować czekają na następnym ba PKM.

Żałosna baba. Synek taki sam wyrośnie

Czy dzisiaj sytuacja się powtórzyła z tą samą osobą?
Rejestracji nie pamiętam, terenowy srebrny samochód.
Pani centralnie stanęła na środku drogi i włączyła awaryjne
Wyrośnięty synek wysiadł w ostatniej chwili ...
Ileś samochodów nie mogło przejechać i czekało na mijankę a kolejka już wjeżdżała ...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

To wtedy inny dostawcze auto było.Zbieg okoliczności.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

z żadnego parkingu nie jechałem dostawczy, wręcz przeciwnie jechałem od strony polnej drogi z lotniska, i nie ja blokowałem, tylko lamerka z miernym pojęciem o ruchu drogowym. Zwyczajnie jadąc drogą nie mogłem przejechać i żadnym tyłem nie jeździłem. NIE PRZERĘCAĆ I nie pisać bzdur.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brawo dla pana !czasami brak kultury i rozumu trzeba odplacic tym samym może to jakos nauczy ze miejsca publiczne sa dla wszystkich
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widziałem pana.Jak pan wyjechał tyłem na ulicę z parkingu to się narobiło.Duży wóz to może.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też tam utknąłem, szlag mnie trafił . Kilkanaście aut nie mogło przejechać. Niedługo na peron wjadą żeby z auta prosto do kolejki wsiadać.
następnym razem rozgniotę na miazgę. Nie tylko ta Pani stała, było tam jeszcze kilka aut po prawej przy parkingu dla rowerów, wszystkie stały do ostatniego momentu , i włączyły awaryjne. Celowo wbiłem się w to wszystko dostawczakiem, żeby zrozumieli , że to nie miejsce na poczekanki i postoje.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Brak kultury przez ta kobiete nie zdazylam na pociąg ,zero rozumu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A problem nie jest z tą Panią tylko gdzie jest parking ?!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nikogo nie bronie , ale pewnie sie już zdarzyło tej Pani ze pkm nie przyjechała i dlatego czekała do końca. A druga sprawa to stanąć tak aby był przejazd :) pozdrawiam .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

do góry