Widok
Neah
1) Odpowiedz SOBIE czy naprawdę chcesz z nią być, jeśli tak ) Zapoznaj ją jak najszybciej z wynikami swoich przemyśleń. Kobiety lubią widzieć że komuś na nich zależy.
W tej sytuacji żeby poczuć się lepiej musisz wyklarować sytuację. Albo tak albo nie. W wyniku takiego wyklarowania możesz też poczuć się gorzej jeśli odpowiedź będzie odmowna. Masz więc do wyboru trwać w zawieszeniu bez większych szans na zmianę samopoczucia, chociaż w tym przypadku "na razie gorzej nie będzie" lub zdecydować się i przyjąć prawdę na klatę.
W tej sytuacji żeby poczuć się lepiej musisz wyklarować sytuację. Albo tak albo nie. W wyniku takiego wyklarowania możesz też poczuć się gorzej jeśli odpowiedź będzie odmowna. Masz więc do wyboru trwać w zawieszeniu bez większych szans na zmianę samopoczucia, chociaż w tym przypadku "na razie gorzej nie będzie" lub zdecydować się i przyjąć prawdę na klatę.
Glos w nie swojej ciszy
byc moze jest i tak jak mowisz... ale jesli sie tylko chce to mozna bardzo wiele... mozna dotrzec do ukrytego czyjegos wnetrza (serca) a co sie z tym wiaze tym bardziej do swojego... nie ma rzeczy niemozliwych... najwazniejsza jest szczerosc... zaufanie... prawdziwe uczucie... gdy zabraknie czegokolwiek zatraca sie czlowiek sam w sobie i mozna stracic najblizsza osobe... czasem wydaje komus ze swiat stoi przed nim... ze nalezy do niego... ze mozna wszystko... bo Razem mozna wiele.. samemu juz duzo mniej... lecz zawsze nalezy probowac... nie nalezy sie nigdy poddawac... popelniajac po drodze nawet i bledy... ale popelniajac je nalezy probowac owe bledy naprawic... by moc popelniac nowe...
Zegnajacy cisze
Nie wszystko mozna w sobie zrozumiec, nie do wszystkiego tak latwo jest dotrzec. Niektore rzeczy sa ukryte gleboko, wiekszosc ludzi nie zdaje sobie sprawyz pobudek, ktore nimi kieruja. Nie mozesz tego (swiadomosci siebie) zadac w zwiazku, ale mozesz probowac pomoc. Zeby dobrze pomagac trzeba tez choc elementarnie znac siebie, zeby np. wiedziec "co i dlaczego moze mnie zranic"
Ludziska...RADY!!!
Jak JĄ Odzyskać!!!
Wyjechałem....zostawiłem....ale dała powody....
....teraz siedze tu 3 rok.....i tęsknię.....
....czekam, na chwilę, kiedy będe mógł wrócić.....
....ale nie wiem, czy będe miał do kogo....
....mam ciągłego doła......
....co robić??????
....czy ta zagadka ma rozwiązanie....
Wyjechałem....zostawiłem....ale dała powody....
....teraz siedze tu 3 rok.....i tęsknię.....
....czekam, na chwilę, kiedy będe mógł wrócić.....
....ale nie wiem, czy będe miał do kogo....
....mam ciągłego doła......
....co robić??????
....czy ta zagadka ma rozwiązanie....