Widok

Ploteczki Panien Młodych 2011 (cz.19)

Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ
15.01.2011 => Margaret/ Wioletta I Daniel /Ślub w KArtuzach KOściół pod wez. Św. Kazimierza/Wesele-Zajazd Ostrzycki/zespół- Arek i Ania
15.01.2011 => kamilajka-Marcin i Kamila - Kłosowo (Orfeusz)

MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
24.04.2011 => smieszmesz
24.04.2011 => Izolda- ośrodek wypoczynkowy Szarlota k. Kościerzyny/ zespół "Od A do Z"/fotograf "Betrisa"
24.04.2011 => Masia- ślub w Katedrze Oliwskiej/ wesele w hotelu Gnieckim/ fotograf Radek Fotogrupa/ makijaż p. Kasjana (Gosh)/Dj Maciek Józefowicz
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto – „Fotogrupe”
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot/ zespół Hevelius/ foto Wojciech Hinzke/ kamerzysta z videobest/ Kościół pw. Św Stanisława Kostki w Wejherowie godz. 15.00/ wizażystka Pani Dagmara
30.04.2011 => NataliaT – Wichrowe Wzgórza Chmielno/ zespół Sami Swoi/ fotograf/ Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie godz 16
30.04.2011 => Jolaa (Aleksandra i Piotr) – Kościół Św.Katarzyny w Stężycy godz. 16:30/ ośrodek Adler w Zgorzałe
30.04.2011 => haniulek2 –Sala w Wierzchucinie "Chwila Spokoju" , Kamerzysta i Fotograf http://www.mkvideofoto.pl/index.php#video , Zespół Everest z Bolszewa , Kościół Kolegiata(Sw.Trojcy) w Wejherowie godz.15, kucharki, kelnerki, alkohol i drobne dekoracje
30.04.2011 => Justyna_ (Justyna i Jacek) - Kościół p.w. św. Teresy Benedykty od Krzyża ( Edyty Stein) / Zielona Sala-Jasień
30.04.2011 => toshiba

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
07.07.2011 => loca-daga
14.05.2011 => Ja-Aga- Weesele w Pod Abażurem w Nicponi pod Gniewew/ fotograf/filmowanie -http://www.obiektywni.net/granty.html/ Dj Krzysztof Kleszczyński
14.05.2011 => a_guniek - fotograf: Jacek Ciesielsk/ kamerzysta: Marek Cabaj/ sala Soprano w Gdańsku/ kościół św. apostołów piotra i Pawła/ skrzypaczka p. Agnieszka/ zespół Fox Art
20.05.2011 => panna Borgio- w kościele św. Bernarda w Sopocie/ wesele w Gdyni Orłowie w ośrodku wypoczynkowym Klif
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni
21.05.2011 => A&Ł_narzeczeni - ośrodku agroturystycznym Pod Bocianami (w grabowskiej hucie), zespół Nasze Chłopaki, msza w Łęgowie
21.05.2011 => rudzielec – Złota Róża
21.05.2011 => marzena505 - koścół św Polikarpa w Osowie przyjęcie Dwór Barwik Pomlewo k/Przodkowa zespół Ripple Band/ fotograf 4moments / kamerzysta BW Media
21.05.2011 => pusia85
28.05.2011 => Edyta i Filip – :Cegielnia” Rzucewo
28.05.2011 => Malinka
28.05.2011 => gochiw - Gosia & Damian
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez poprosze monika.krzyskow@interia.pl
Ja pyzata jestem :) choć teraz w ciąży jakbym troche schudła!
Najważniejsze bys sie dobrze czuła we fryzurce! Bedzie slicznie!
Duzo nas czerwcowych panien młodych! ja sie doczekać wrecz nie moge :)
Termin na makijaż zarezerwowany wstępnie. Uf :)
kto was dziewczyny maluje? ja do tej pory nie mam nikogo! i zupełnie nie wiem na kogo sie zdecydować! nie wiem może sie nie znam ale przerażą mnie stawki 150 zł za makijaż ślubny! jak jest u was?
No cóż, cena makijażu nie jest mała, ale to jest w końcu jedyny taki dzień i warto zainwestować w dobrą wizażystkę. Mnie malowała Marta Rogowska i jestem baaardzo zadowolona!
Wy się nie możecie doczekać ślubu a ja zdjęć :P
Mnie Elena
paquerette- ja też nie jestem zwolenniczką pokazywania prywatności -wszystkim- na forum. zwłaszcza że niektórzy nie mają nic związanego z byciem Parą Młodą :)

mój mail: madzia_kl@wp.pl jak będę po swojej to też mogę Wam wysłać. w ogóle fajnym pomysłem byłoby stworzenia wątków zabezpieczonych hasłem. przesłałybysmy go sobie wiadomością prywatną. nie byłoby osób przypadkowych które co jakiś czas wtrącają swoje 3 grosze.

a gdzie ta promocja na soki?

pisałam nieraz... przejdź się do salonu kosmetycznego tam ceny są normalne. 60-80 za makijaż ślubny
Madzia - tylko nie wiem czy są dostępne terminy już teraz w jakimkolwiek salonie :P No ale zawsze można spróbować ;)
A z tymi zdjęciami to zupełnie się zgadzam...
madzia ma rację, w salonach ceny są normalne i terminy raczej też dostępne. te ceny z kosmosu firmują znane nazwiska, które niekoniecznie muszą oznaczać, że makijaż jest lepszy. ja akurat zarezerwowałam babkę do domu, która bierze 100 zł za próbny i ślubny łącznie.
No nie zawsze suszka :)

Makijaż miałam robiony wielokrotnie u różnych i w większości przypadków jest to też kwestia użytych kosmetyków.

Sama używam dobrych jakościowo Clinique, Dior, Chanel, Clarins itp
Są niezłe ale z pewnością nie tak trwałe jak profesjonalne Kryolan, Mac, Artdeco itp
A ja się sama malowałam. Nie chciałam jakoś specjalnie widocznego makijażu, wszystko miało być delikatne, stonowane :)
No i super :) Ja widzisz, że tak powiem jestem z tych co muszą make up mieć i koniec. Nie wyglądam w innym przypadku wogóle :D

Apropo's, gratulacje, super fotki w relacji i mega pozytywne nastawienie do życia :)
Szczerze, to my o niczym innym nie mówimy jak o kredycie po ślubie :)
8 lat, 3 dzieci.......... :D
No no! Jaki piękny staż "Szczerze, to my o niczym innym nie mówimy jak o kredycie po ślubie :)
8 lat, 3 dzieci.......... :D"

My kredyt wzięliśmy przed ślubem, bo ja nie pracuję ;) A w dniu ślubu była taka nasza mała rocznica - 8,5 roku razem.

A to czy się przyspieszyło ślub przez kredyt czy opóźniło jak w naszym przypadku - jakie to ma znaczenie?
I jeszcze jedno - Bombelkowa, faktycznie jesteście dowodem na to że jak się chce to można wszystko :) Widać, że Wasz ślub był bardzo piękny!
Dziewczyny, we wtorek makijaż próbny :) Spróbuję się umówić na fryzurę też to może do kompletu bedę miała :)
paqurette, napiszę Ci tu kochana bo mi się poczta blokuje ale też jestem ciekawa opinii innych co widziały. Mam nadzieję że się nie obrazisz :)

Makijaż baaardzo delikatny. Dobrze że myślisz o mocniejszym oku bo na fotkach zawsze wygląda na 2x mniej.
Fryzura ładna, bardzo do Ciebie pasuje. Tyko jedno ale. Jest "płaska". Nie wygląda to za fajnie. Musisz poprosić fyzjerkę żeby podniosła Ci trochę tył. Nie wiem natapirowała, zrobiła półkok czy coś :)

Całość super do Ciebie pasuje :)

Aaaa, do tych co robiły już makijaże i fryzury próbne. Zostawiałyście na noc całość? Jak z trwałością? Czy makijażystki używały utrwalacza do makijażu w sprayu?
Dziękuję za uwagi :* no właśnie z tym okiem to bym je bardziej podkreśliła tak jak już Wam w mailu wspomniałam.
Co do fryzury to nie wiem czy to tak na zdjęciu wyszło czy może faktycznie bardziej ją podnieść, chociaż mi się wydawała wystarczająco (włosy były trochę natapirowane). Tzn i tak będę miała jeszcze w to wpięty welon - delikatną mgiełkę z kryształkami.

Jeśli chodzi o trwałość to ja fryzurę zostawiłam na noc i rano nie było specjalnej różnicy niż wieczorem, a na ślub ma być mocniej utrwalona niż teraz. Makijaż był utrwalony tzw. fixerem wytrzymał od wczesnych godzin porannych do późnego wieczora, kiedy go zmyłam, ale wyglądał niemalże idealnie więc zapewne wytrzymałby dłużej :)
No właśnie o ten fixer mi chodzi.

Zastanawiam się czy sobie go nie kupić :)

Zobaczę po makijażu :)

Co do fryzury. Ja mam wrażenie że czasami na takie okazje fryzura czy make up musi być delikatnie przesadzony. Na zdjęciach zawsze 30% tego makijażu schodzi........... Pamiętam jak na ślub kuzynki daaaaaaaaaaawno temu zrobiłam sobie smokey eye - mało wtedy popularne u nas- to wydawało mi się że wyglądam jak wiecie kto :)

Ale na fotach wyszła rewela :)

Nie mogę się doczekać wtorku.

Pomijam fakt że chyba mnie jakaś chandra dopada a przyszły małżon nie pomaga mi wcale w wyjściu z niej........ :/
Ja miałam makijaż utrwalony fixerem i do samego rana wyglądał bardzo dobrze i świeżo. Miałam ze sobą chusteczki matujące (chyba ta to się nazywa), bo mam problemy ze świecącą skórą ale były potrzebne dopiero po północy.
Myślę, że jeżeli będziesz miała utrwalony makijaż fixerem to nie musisz go kupować, ale tak jak piszesz - zobaczysz po makijażu.

Nie daj się chandrze! Nie jak taka ładna pogoda za oknami :P
Sama dla siebie bym kupiła :)

Jakieś poważniejsze wyjście, delegacja do Wa-wy kiedy robię o 3.00 w nocy make-up bo nie lubie się malować w pociągu :)

A na 11.00 dyro oczekuje menagerów świezych, wypoczętych i z uśmiechami :)
NataliaT - dziękujemy :))
do góry