Widok

Ploteczki Panien Młodych 2011 (cz.19)

Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ
15.01.2011 => Margaret/ Wioletta I Daniel /Ślub w KArtuzach KOściół pod wez. Św. Kazimierza/Wesele-Zajazd Ostrzycki/zespół- Arek i Ania
15.01.2011 => kamilajka-Marcin i Kamila - Kłosowo (Orfeusz)

MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
24.04.2011 => smieszmesz
24.04.2011 => Izolda- ośrodek wypoczynkowy Szarlota k. Kościerzyny/ zespół "Od A do Z"/fotograf "Betrisa"
24.04.2011 => Masia- ślub w Katedrze Oliwskiej/ wesele w hotelu Gnieckim/ fotograf Radek Fotogrupa/ makijaż p. Kasjana (Gosh)/Dj Maciek Józefowicz
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto – „Fotogrupe”
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot/ zespół Hevelius/ foto Wojciech Hinzke/ kamerzysta z videobest/ Kościół pw. Św Stanisława Kostki w Wejherowie godz. 15.00/ wizażystka Pani Dagmara
30.04.2011 => NataliaT – Wichrowe Wzgórza Chmielno/ zespół Sami Swoi/ fotograf/ Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie godz 16
30.04.2011 => Jolaa (Aleksandra i Piotr) – Kościół Św.Katarzyny w Stężycy godz. 16:30/ ośrodek Adler w Zgorzałe
30.04.2011 => haniulek2 –Sala w Wierzchucinie "Chwila Spokoju" , Kamerzysta i Fotograf http://www.mkvideofoto.pl/index.php#video , Zespół Everest z Bolszewa , Kościół Kolegiata(Sw.Trojcy) w Wejherowie godz.15, kucharki, kelnerki, alkohol i drobne dekoracje
30.04.2011 => Justyna_ (Justyna i Jacek) - Kościół p.w. św. Teresy Benedykty od Krzyża ( Edyty Stein) / Zielona Sala-Jasień
30.04.2011 => toshiba

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
07.07.2011 => loca-daga
14.05.2011 => Ja-Aga- Weesele w Pod Abażurem w Nicponi pod Gniewew/ fotograf/filmowanie -http://www.obiektywni.net/granty.html/ Dj Krzysztof Kleszczyński
14.05.2011 => a_guniek - fotograf: Jacek Ciesielsk/ kamerzysta: Marek Cabaj/ sala Soprano w Gdańsku/ kościół św. apostołów piotra i Pawła/ skrzypaczka p. Agnieszka/ zespół Fox Art
20.05.2011 => panna Borgio- w kościele św. Bernarda w Sopocie/ wesele w Gdyni Orłowie w ośrodku wypoczynkowym Klif
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni
21.05.2011 => A&Ł_narzeczeni - ośrodku agroturystycznym Pod Bocianami (w grabowskiej hucie), zespół Nasze Chłopaki, msza w Łęgowie
21.05.2011 => rudzielec – Złota Róża
21.05.2011 => marzena505 - koścół św Polikarpa w Osowie przyjęcie Dwór Barwik Pomlewo k/Przodkowa zespół Ripple Band/ fotograf 4moments / kamerzysta BW Media
21.05.2011 => pusia85
28.05.2011 => Edyta i Filip – :Cegielnia” Rzucewo
28.05.2011 => Malinka
28.05.2011 => gochiw - Gosia & Damian
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdy bylam u kosmetyczki w zime to stwierdzila,ze sucha i ze musze duzo nawilzac, ale ja mam skleroze i tylko czasem o tym pamietam:P
To mikrobermabrazja nie jest dla Ciebie. Polecam jakiś delikatny- nie gdruboziarnisty- peeling i maseczkę nawilżającą :)
madziu jak bylam wtedy u tej kosmetyczki to robila mi peeling kawitacyjny to myslisz,ze dobrze?
no ja boję się trochę tego oczyszczania i mam nadzieję, że nie skończy się zapaleniem jakimś. Liczę na to, że w 3 tygodnie wszystko się wygoi i zakryje to dobry makijaż jak coś tam się pojawi.
Pani ewa Paulina Nowak, bedzie miala z nami 3 lekcje tanca 40 zl godzina, spotkania po 1,5 godziny, dzis mamy pierwsze spotkanie wiec dam znac co i jak ;)
Madness is the gift, that has been given to me!!
Lucy no właśnie nie postanowiłam :)

Mam ofertę również Eleny na ten dzień tylko musiałabym dojechać do Gdyni.
Pomyślę jeszcze.
mam również suchą skórę i kosmetyczka mówiła że do takiej cery nadaje się właśnie peeling kawitacyjny lub kwasy. gdy robiłam mikro po raz pierwszy kosmetyczka nie zająknęła się że ten zabieg nie nadaje się do mojej cery. dopiero za drugim- w sopocie- kosmetyczka wytłumaczyła mi że mikro nadaje się do cery tłustej gdzie "zbiera się" tę tłustą warstwę, a u mnie nie ma czego usuwać. niestety kupiłam na grouponie kilka mikro więc bez sensu byłoby z nich nie skorzystać.
masziu dziekuje za odpowiedz:) w takim razie znow umowie sie na peeling kawitacyjny;)
Dzisiaj miałam swoją fryzurę próbną, jestem bardzo zadowolona! Tak na prawdę poszłam do fryzjerki bez pomysłu, jedynie chciałam mieć dobieranego, były 3 opcję, jednak ostatnio okazała się najlepsza:) z prawego boku będę mieć dobieranego, a tyłu koka, bardzo mi się podoba to połączenie :)

image

tak wygląda moja fryzura z prawego profilu, przepraszam za zamazaną twarz,ale tak mi wygodniej ;)
ja byłam na dwa razy na oczyszczaniu i raz na mikrodermabrazji..
teraz zaczęłam już chodzić na solarium.. poza tym kosmetyczka mi powiedziała że nie robi się oczyszczania jak już jest słońce i się opla..
ja miałam mikrodermabrazje i piling kawitacyjny tydzień przed ślubem, a ślub był 7 maja i muszę po prostu 2 tyg nakładać na twarz krem z filtrem 50 i wszystko jest ok:)
Agala, bardzo niewyraźne to zdjęcie...
Hej dziewczyny mozecie mi powiedziec gdzie robilyscie w Gdyni poradnie? Szybko i "bezbolesnie"?

pozdr
image

image

teraz powinno być lepiej widać moją fryzurkę
Hej dziewczyny :)
Tak podczytuje Was, bo slub tez mam w tym roku, w czerwcu :)

Lucy pisalas cos o depilacji laserowej, czy aby nie bedzie za pozno jak zrobisz to przed slubem? ja 2 lata temu mialam robiona taka depilacje i zostawia ona czerwone krostki na skorze ktore utrzymuja sie dluzszy czas, wiec radzilabym sie zastanowic nad tym. No i nie mozna sie tez opalac przed i po depilacji laserowej.
asiatomek26, w NSPJ na Armii Krajowej, u Pani Justyny. Zamknęliśmy się w jednym godzinnym spotkaniu, obejrzeliśmy płytę, bez żadnego uzewnętrzniania się i do domu. Polecam!
czy ja moge poprosic o nr tel do Pani Justyny? wiem, ze juz gdzies byl i nawet sobie spisalam, ale gdzies posialam te karteczke;)
Lucy, depilacja laserowa to minimum 3 zabiegi, które się robi w 1, lub 3miesięcznych odstępach (dokładnie nie pamiętam, bo robiłam to lata temu). Więc przed samym ślubem nie licz na laser! Poza tym, przez co najmniej kilka dni utrzymują się krostki i czasem wręcz ślady oparzenia.... Więc lepiej nie decyduj się już na laser przed samym ślubem! :)
Lepiej trzymać się wosku:)
Pozdrawiam!
P. Justyna: tel. 587104405, kom. 512386809.
http://www.nspjgdynia.pl/ -> kancelaria -> poradnia rodzinna.
Może pozostałe panie też są takie fajne, ale my mamy wypróbowaną akurat panią Justynę :) Polecam!
dziewczyny kiedy dostaje sie akt slubu bo chyba z tym dokumentem trzeba isc wyrobic nowe dokumenty???bo mi cos swita ze ksiadz powiedzial ze 2tygodnie po slubie mamy zglosic sie po odbior aktu slubu....jak dla mnie to za pozno.
do góry