Widok

Ploteczki Panien Młodych 2011 (cz.19)

Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ
15.01.2011 => Margaret/ Wioletta I Daniel /Ślub w KArtuzach KOściół pod wez. Św. Kazimierza/Wesele-Zajazd Ostrzycki/zespół- Arek i Ania
15.01.2011 => kamilajka-Marcin i Kamila - Kłosowo (Orfeusz)

MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
24.04.2011 => smieszmesz
24.04.2011 => Izolda- ośrodek wypoczynkowy Szarlota k. Kościerzyny/ zespół "Od A do Z"/fotograf "Betrisa"
24.04.2011 => Masia- ślub w Katedrze Oliwskiej/ wesele w hotelu Gnieckim/ fotograf Radek Fotogrupa/ makijaż p. Kasjana (Gosh)/Dj Maciek Józefowicz
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto – „Fotogrupe”
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot/ zespół Hevelius/ foto Wojciech Hinzke/ kamerzysta z videobest/ Kościół pw. Św Stanisława Kostki w Wejherowie godz. 15.00/ wizażystka Pani Dagmara
30.04.2011 => NataliaT – Wichrowe Wzgórza Chmielno/ zespół Sami Swoi/ fotograf/ Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie godz 16
30.04.2011 => Jolaa (Aleksandra i Piotr) – Kościół Św.Katarzyny w Stężycy godz. 16:30/ ośrodek Adler w Zgorzałe
30.04.2011 => haniulek2 –Sala w Wierzchucinie "Chwila Spokoju" , Kamerzysta i Fotograf http://www.mkvideofoto.pl/index.php#video , Zespół Everest z Bolszewa , Kościół Kolegiata(Sw.Trojcy) w Wejherowie godz.15, kucharki, kelnerki, alkohol i drobne dekoracje
30.04.2011 => Justyna_ (Justyna i Jacek) - Kościół p.w. św. Teresy Benedykty od Krzyża ( Edyty Stein) / Zielona Sala-Jasień
30.04.2011 => toshiba

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
07.07.2011 => loca-daga
14.05.2011 => Ja-Aga- Weesele w Pod Abażurem w Nicponi pod Gniewew/ fotograf/filmowanie -http://www.obiektywni.net/granty.html/ Dj Krzysztof Kleszczyński
14.05.2011 => a_guniek - fotograf: Jacek Ciesielsk/ kamerzysta: Marek Cabaj/ sala Soprano w Gdańsku/ kościół św. apostołów piotra i Pawła/ skrzypaczka p. Agnieszka/ zespół Fox Art
20.05.2011 => panna Borgio- w kościele św. Bernarda w Sopocie/ wesele w Gdyni Orłowie w ośrodku wypoczynkowym Klif
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni
21.05.2011 => A&Ł_narzeczeni - ośrodku agroturystycznym Pod Bocianami (w grabowskiej hucie), zespół Nasze Chłopaki, msza w Łęgowie
21.05.2011 => rudzielec – Złota Róża
21.05.2011 => marzena505 - koścół św Polikarpa w Osowie przyjęcie Dwór Barwik Pomlewo k/Przodkowa zespół Ripple Band/ fotograf 4moments / kamerzysta BW Media
21.05.2011 => pusia85
28.05.2011 => Edyta i Filip – :Cegielnia” Rzucewo
28.05.2011 => Malinka
28.05.2011 => gochiw - Gosia & Damian
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po zawarciu ślubu konkordatowego ksiądz ma 5 dni na przekazanie "kontraktu" który się podpisuje podczas ślubu (czyli zaświadczenia stanowiącego podstawę sporządzenia aktu małżeństwa) do urzędu stanu cywilnego. Potem pewnie urząd potrzebuje dodatkowo kilka dni, żeby się z tym ogarnąć i żeby wiedzieć, że już go ma... ;)
No i dopiero wtedy można odebrać akt! :)
Dziekuje Suszka:)

pozdrawiam!
Nam w USC powiedzieli, że tydzień po ślubie zapraszają po akt ślubu :)
Dziekuje Suszka za numer. Jutro zadzwonie i sie umowie:)
Nam powiedzieli w USC, że juz w środę po slubie zapraszają, bo ksiądz z reguły przynosi dokumenty w poniedziałek po ślubie.
A dziś snił mi się nasz ślub, staliśmy osobno w kościele i w ogóle jakoś tak dziwnie i nieprzyjemnie było.... Przebudziłam się w nocy i już nie mogłam zasnąć z nerwów. Jejku co to będzie noc przed ślubem, chyba w ogóle nie będę mogła spać :(
anulargn mi sie snilo z pon na wtorek ( pierwsza noc bez narzeczonego, bo wyjechal na poligon) ze wlasnie teraz mi mowi,ze musi sie zastanowic nad slubem czy mamy go brac i przede wszystkim czy mnie kocha...i obudzialam sie cala przestraszona... na szczescie wiem,ze to tylko sen:) a w realnym swiecie bardzo sie kochamy. juz zaczyna stres nas dopadac i temu psychika głupieje w nocy:P
umowilam sie na ten peeling kawitacyjny na sobote:)
Ja póki co się nie stresuję i żadnych głupich snów nie mam, ale może to jeszcze przyjdzie :)
ja miałam już kilka głupich snów. najgorszy był chyba ten, w którym mój narzeczony zaczął się zastanawiać przed ołtarzem i kiedy miałam mu nałożyć obrączkę zaczął palcem ruszać i robić uniki ;D ale ogólnie zawsze mi się śni to czego jeszcze nie mam załatwionego. ostatnie 2 sny były o tym, że nie zdążyłam iść do fryzjera i/lub makijażystki albo że po drodze szybko biegłam do pierwszego lepszego, już w sukni i w pełnym rynsztunku, przez co spóźniliśmy się do kościoła. a wiąże się to z tym, że właśnie próbuję się umówić do jakiegoś fryzjera w Gdyni. tak na marginesie: możecie polecić kogoś w okolicach Obłuża?
hiihh jak dobrze wiedziec,ze nie tylko mi sie snia takie głupoty;) niestety ja Ci nie polece fryzjerki z Twoich okolic;)
no laseczki, ja jutro, wieczorem deo hotrelu juz jade zeby na spokojnei sie wyspac i ominac rodzinne zloty przed :D
zdam w sobote relacje wstepna co i jak bylo !! trzymac kciuki prosze ;)
Madness is the gift, that has been given to me!!
Emenems odpocznij dzisiaj sobie i zrelaksuj sie;) a jutro napewno wszystko pojdzie po Waszej mysli;) bede 3mac kciuki:)
Emenems - powodzenia :) Będziemy myślami z Tobą :)
Emanems 3mam kciuki i życzę powodzenia:) Wszystko się uda na 100% - czekam na relacje i zdjęcia Twoich kwiatuchów, bo słyszałam od pani Eli,ze będą nietypowe ;)
Witam Was moje drogie,
dawno tu nie zaglądałam, bo ostatnio ciężki czas miała. Wesele brata, chrzciny córeczki szwagra i jeszcze kilka innych imprez. Co do Waszych snów, to ja biję Was na głowę. Ostatnio śniło mi się, że wyszłam za mąż za kogoś zupełnie innego( nie wiem kim ten człowiek był), a mój narzeczony był naszym świadkiem. W momencie, kiedy doszło do nocy poślubnej uświadomiłam sobie, że popełniłam straszny błąd, i że już tęsknię za moim ukochanym. Porażka, co? Ale nasze wesele i to czego jeszcze nie załatwiłam typu welon, buty itd. śni mi się średnio raz w tygodniu ;) Chyba zaczyna mi odbijać hehe

Pozdrawiam Was serdecznie
Chyba mamy wszystkie podobnie:) Ja też mam głupawe sny, że jest slub a suknia brudna, rodzice smutni, narzeczony pijany i takie bzdury :P
To oznacza tylko jedno ... że nasze śluby będą bajkowe ;)))

Ile czasu przed robicie sobie kolorek na głowie ?
u Eme... wszystko będzie nietypowe:) ja czekam na zdjęcia całej jej postaci:)

ślub 13 w piątek o 13tej?:)
dwa tygodnie przed. tego samego dnia idę również podciąć włosy. zostaje wówczas dostatecznie dużo czasu na ewentualne zmiany, w dwa tygodnie nie pojawią się odrosty, a kolor nie straci "na wartości" :)
no ja wlasnie po snadanku, czekam na fryzjerke, bedzie o12, jestesmy w hotelu, bardzo sobie chwalimy bo spokojnie przynajmniej jest a rodzina sie lotłuje miedzy soba :) nas to omija :0 pozdrowiania dziewczyny ;)
Madness is the gift, that has been given to me!!
odpoczywajcie..też już bym chciała mieć ten ślub, a jeszcze trochę muszę poczekać...
Emenems 3maj sieeee:)
do góry