Widok

Ploteczki Panien Młodych 2011 (cz.19)

Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ
15.01.2011 => Margaret/ Wioletta I Daniel /Ślub w KArtuzach KOściół pod wez. Św. Kazimierza/Wesele-Zajazd Ostrzycki/zespół- Arek i Ania
15.01.2011 => kamilajka-Marcin i Kamila - Kłosowo (Orfeusz)

MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
24.04.2011 => smieszmesz
24.04.2011 => Izolda- ośrodek wypoczynkowy Szarlota k. Kościerzyny/ zespół "Od A do Z"/fotograf "Betrisa"
24.04.2011 => Masia- ślub w Katedrze Oliwskiej/ wesele w hotelu Gnieckim/ fotograf Radek Fotogrupa/ makijaż p. Kasjana (Gosh)/Dj Maciek Józefowicz
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto – „Fotogrupe”
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot/ zespół Hevelius/ foto Wojciech Hinzke/ kamerzysta z videobest/ Kościół pw. Św Stanisława Kostki w Wejherowie godz. 15.00/ wizażystka Pani Dagmara
30.04.2011 => NataliaT – Wichrowe Wzgórza Chmielno/ zespół Sami Swoi/ fotograf/ Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie godz 16
30.04.2011 => Jolaa (Aleksandra i Piotr) – Kościół Św.Katarzyny w Stężycy godz. 16:30/ ośrodek Adler w Zgorzałe
30.04.2011 => haniulek2 –Sala w Wierzchucinie "Chwila Spokoju" , Kamerzysta i Fotograf http://www.mkvideofoto.pl/index.php#video , Zespół Everest z Bolszewa , Kościół Kolegiata(Sw.Trojcy) w Wejherowie godz.15, kucharki, kelnerki, alkohol i drobne dekoracje
30.04.2011 => Justyna_ (Justyna i Jacek) - Kościół p.w. św. Teresy Benedykty od Krzyża ( Edyty Stein) / Zielona Sala-Jasień
30.04.2011 => toshiba

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
07.07.2011 => loca-daga
14.05.2011 => Ja-Aga- Weesele w Pod Abażurem w Nicponi pod Gniewew/ fotograf/filmowanie -http://www.obiektywni.net/granty.html/ Dj Krzysztof Kleszczyński
14.05.2011 => a_guniek - fotograf: Jacek Ciesielsk/ kamerzysta: Marek Cabaj/ sala Soprano w Gdańsku/ kościół św. apostołów piotra i Pawła/ skrzypaczka p. Agnieszka/ zespół Fox Art
20.05.2011 => panna Borgio- w kościele św. Bernarda w Sopocie/ wesele w Gdyni Orłowie w ośrodku wypoczynkowym Klif
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni
21.05.2011 => A&Ł_narzeczeni - ośrodku agroturystycznym Pod Bocianami (w grabowskiej hucie), zespół Nasze Chłopaki, msza w Łęgowie
21.05.2011 => rudzielec – Złota Róża
21.05.2011 => marzena505 - koścół św Polikarpa w Osowie przyjęcie Dwór Barwik Pomlewo k/Przodkowa zespół Ripple Band/ fotograf 4moments / kamerzysta BW Media
21.05.2011 => pusia85
28.05.2011 => Edyta i Filip – :Cegielnia” Rzucewo
28.05.2011 => Malinka
28.05.2011 => gochiw - Gosia & Damian
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My na razie nie możemy ruszyć z zaproszeniami, bo czekamy na wydruk...
A przymiarka sukni dopiero tak gdzieś 3 tygodnie przed weselem, niestety:(
Tym, które nie boją się kupować przed internet, polecam sprzedawcę na allegro u którego my kupowaliśmy.

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13489328
ceny super i w razie problemów, ekspresowe zmniejszenie.
My mieliśmy własnie taki przypadek - męża była za duża.
:)
my powoli zabieramy się za rozdawanie zaproszeń. Kilka sztuk już daliśmy teraz reszta, a póki to przymiarka sukni.
my włascie rozgladamy sie za obraczkami teraz czy moze ktoras z was brala z tamtad obraczki http://www.e-obraczki.pl/ bo na stronie nawet kilka i sie podoba i cenowo tez nie jest zle wiec chcemy tam podjechac i zobaczyc
Hej dziewczyny :)

Ślub zbliża się wielkimi krokami, więc poszliśmy kilka stopni do przodu.
Zamówione obrączki z Apartu, model 328.
Zaproszenia w trakcie wydruku, więc wszystko jak narazie idzie po myśli.

A jak u was sierpniowe Panny Młode?
a tak pozatym kamilko na trojmiescie wpisz wieczor panienski to wyskoczy ci kilka klubow za miastem tez co ci pomoga zorganizwac wg, twoich upodoban:) jak tak chcecie to na pewno znajdziecie miesjce :)
Madness is the gift, that has been given to me!!
a o to cvhodzi...to ci nei pomoge bo jestem za tradycyjnymi osobno, baby sie niszcza razem a faceci razem. taka impreze razem to po slubie dla wszysctkich znajomych razem to tak, bo nei wszzsytkich na wesele mozna zaprosic.
pierwszy raz slysze zeby kawalerskie i panienskie razem. a nie masz ochoty z kolezankami ?? bo tak razem to chyba nei panienskie juz...bo jakos sobie nei wyobrazam przy kolegach meza zakladac z kolezankiami prezerwatywy na banany :D
chodzi o to tylko ze szaleją wszyscy razem! i tu jest zagwostka. Znajomi przyjadą kobiety i faceci i młodzi chcą się bawić razem. I co by móc zorganizować by się trochęka pośmiać!
a co to za impreza kawalersko paneinska??bo ja mialam panienskie z kolezankami szalalam do rana a moj maz kawalerskie z kolegami....wiec za bardzo nei wiem czy to o to chodzi :D
Forumowicze pomuszcie.. Poszukuje pomysłu na zabawy na imprezę kawalersko panienska znajomych. Dodam iż odbędzie się ona poza miastem nie w klubie. Macie jakieś pomysły jak się trochę pobawić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my juz po protokole:) i wybralismy obraczki!!! :) Za jakies 2-3 tygodnie bedziemy zamawiac:)
dziewczyny wiecie moze gdzie porzadnie czyszcza i konserwuja buty???moj narzeczony n ie chce kupowac nowych i chcail swoje lakierki oddac do specjalisty zeby wygladaly na nowe.najlepeij w gdansku
Hej!
Pomyślałam, że przyda Nam się takie miejsce...
W końcu kilka z nas już ma ten najpiękniejszy dzień za sobą :)
Zapraszam!
hmmmmmmmmmm
No to poczekam co powie fryzjerka jednak.
Może delikatniejsze fale po prostu. Lżejszy skręt :)
Ja też mam nieco okrągłą twarz i loki u mnie od razu zostały wykluczone. Potęgują tylko "pyzę" i podkreślają (za bardzo) owal twarzy...dlatego myślałam o czymś asymetrycznym, kok na bok, grzywka na bok. Są też takie luźne upięcia z boku z odrobiną loków...
NataliaT - dziękujemy :))
Sama dla siebie bym kupiła :)

Jakieś poważniejsze wyjście, delegacja do Wa-wy kiedy robię o 3.00 w nocy make-up bo nie lubie się malować w pociągu :)

A na 11.00 dyro oczekuje menagerów świezych, wypoczętych i z uśmiechami :)
Ja miałam makijaż utrwalony fixerem i do samego rana wyglądał bardzo dobrze i świeżo. Miałam ze sobą chusteczki matujące (chyba ta to się nazywa), bo mam problemy ze świecącą skórą ale były potrzebne dopiero po północy.
Myślę, że jeżeli będziesz miała utrwalony makijaż fixerem to nie musisz go kupować, ale tak jak piszesz - zobaczysz po makijażu.

Nie daj się chandrze! Nie jak taka ładna pogoda za oknami :P
No właśnie o ten fixer mi chodzi.

Zastanawiam się czy sobie go nie kupić :)

Zobaczę po makijażu :)

Co do fryzury. Ja mam wrażenie że czasami na takie okazje fryzura czy make up musi być delikatnie przesadzony. Na zdjęciach zawsze 30% tego makijażu schodzi........... Pamiętam jak na ślub kuzynki daaaaaaaaaaawno temu zrobiłam sobie smokey eye - mało wtedy popularne u nas- to wydawało mi się że wyglądam jak wiecie kto :)

Ale na fotach wyszła rewela :)

Nie mogę się doczekać wtorku.

Pomijam fakt że chyba mnie jakaś chandra dopada a przyszły małżon nie pomaga mi wcale w wyjściu z niej........ :/
do góry