Widok

Ploteczki Panien Młodych 2011 (cz.19)

Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ
15.01.2011 => Margaret/ Wioletta I Daniel /Ślub w KArtuzach KOściół pod wez. Św. Kazimierza/Wesele-Zajazd Ostrzycki/zespół- Arek i Ania
15.01.2011 => kamilajka-Marcin i Kamila - Kłosowo (Orfeusz)

MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
24.04.2011 => smieszmesz
24.04.2011 => Izolda- ośrodek wypoczynkowy Szarlota k. Kościerzyny/ zespół "Od A do Z"/fotograf "Betrisa"
24.04.2011 => Masia- ślub w Katedrze Oliwskiej/ wesele w hotelu Gnieckim/ fotograf Radek Fotogrupa/ makijaż p. Kasjana (Gosh)/Dj Maciek Józefowicz
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto – „Fotogrupe”
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot/ zespół Hevelius/ foto Wojciech Hinzke/ kamerzysta z videobest/ Kościół pw. Św Stanisława Kostki w Wejherowie godz. 15.00/ wizażystka Pani Dagmara
30.04.2011 => NataliaT – Wichrowe Wzgórza Chmielno/ zespół Sami Swoi/ fotograf/ Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie godz 16
30.04.2011 => Jolaa (Aleksandra i Piotr) – Kościół Św.Katarzyny w Stężycy godz. 16:30/ ośrodek Adler w Zgorzałe
30.04.2011 => haniulek2 –Sala w Wierzchucinie "Chwila Spokoju" , Kamerzysta i Fotograf http://www.mkvideofoto.pl/index.php#video , Zespół Everest z Bolszewa , Kościół Kolegiata(Sw.Trojcy) w Wejherowie godz.15, kucharki, kelnerki, alkohol i drobne dekoracje
30.04.2011 => Justyna_ (Justyna i Jacek) - Kościół p.w. św. Teresy Benedykty od Krzyża ( Edyty Stein) / Zielona Sala-Jasień
30.04.2011 => toshiba

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
07.07.2011 => loca-daga
14.05.2011 => Ja-Aga- Weesele w Pod Abażurem w Nicponi pod Gniewew/ fotograf/filmowanie -http://www.obiektywni.net/granty.html/ Dj Krzysztof Kleszczyński
14.05.2011 => a_guniek - fotograf: Jacek Ciesielsk/ kamerzysta: Marek Cabaj/ sala Soprano w Gdańsku/ kościół św. apostołów piotra i Pawła/ skrzypaczka p. Agnieszka/ zespół Fox Art
20.05.2011 => panna Borgio- w kościele św. Bernarda w Sopocie/ wesele w Gdyni Orłowie w ośrodku wypoczynkowym Klif
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni
21.05.2011 => A&Ł_narzeczeni - ośrodku agroturystycznym Pod Bocianami (w grabowskiej hucie), zespół Nasze Chłopaki, msza w Łęgowie
21.05.2011 => rudzielec – Złota Róża
21.05.2011 => marzena505 - koścół św Polikarpa w Osowie przyjęcie Dwór Barwik Pomlewo k/Przodkowa zespół Ripple Band/ fotograf 4moments / kamerzysta BW Media
21.05.2011 => pusia85
28.05.2011 => Edyta i Filip – :Cegielnia” Rzucewo
28.05.2011 => Malinka
28.05.2011 => gochiw - Gosia & Damian
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie uznaję wieczór panieńskich i kawalerskich
dziewczyny jak to....tak bez panieskiego???u nas jest panienskieb ib kawalerskie tydzien przed slubem.to nie jest tak do konca ze swiadkowa organizuje wieczor,u mnie jest tak (poza tym nie tylko u mnie)sama orgazizuje panienskie miejsce jedzonkov alkohol a moje kolezanki jakoas niespodzianke.moj nazeczony wynajmuje mieszkanie na imprezke z kolegami.bedzie fajnie
manka_gdansk jak ktos ma duzo kasy to moze sobie pozwolic na wynajem mieszkania i organizowanie sobie samemu panienskiego i kawalerskiego, ale jak ktos sam sponsoruje sobie w wiekszosci wesele to raczej mysli jak mozna oszczedzic, a nie wydac nie wiadomo ile. A poza tym to raczej jest w obowiazkach swiadkow by zrobic taki wieczor. my akurat pomyslelismy nad wyjazdem na domek w iles osob, ale nei wiem czy sie uda i wynajem domku podzielimy na tyle osob ile bedzie.
manka- bierzesz ślub dla panieńskiego?
Dla mnie panieński lub kawalerski to wymuszona impreza.

A panieński dodatkowo to mega obciachowa impreza, różowe uszy króliczków wymiennie z różkami i różowy tort - penis. Porażka.
Heh no ja to chyba na swiadka w tym względzie nie moge liczyć bo oboje z przyszłym małżonem mamy mężczyzn :)

U mnie ostatnia panieńska impreza będzie polegała na wyjeździe z kumpelami na imprezki do Chałup i zaleganie z mega zgonem na plaży :)
Krejzi zgadzam sie z Toba w 100% ;) my jak bedziemy robic to bedziemy robic wspolna impreze i jakies ognicho itd. bez obciachowych rózowych króliczkow i bez tortu w ksztalcie penisa itd. tak samo ja napewno nie chcialabym obciachowych striptizerow - policjantow czy strazakow nie bawi mnie cos takiego.
ja o panieńskim nie myślę, ale nie lubię też tych króliczków i wymyślania, więc mam nadzieję, że świadkowa weźmie to pod uwagę, bo zna mój gust. Ja mam juz moje buciki ślubne, ale muszę je koniecznie rozejść i dać do kaletnika, żeby pasek na kostce mi skrócił, bo zapinam na najciaśniejszą dziurkę i strasznie mi odstaje ten pasek.
Ja o panieńskim też nie myślę i nie chciałabym striptizera itp..
Ja tak samo nie będę miała wieczoru panieńskiego,bo jakoś mnie to nie kręci, a po drugie moja świadkowa przylatuje na ślub dopiero w czwartek w nocy. Mogłabym mieć ten wieczór,bo inna moja przyjaciółka zaoferowała, że zorganizuje mi panieńskie,ale ja nie czuje takiej potrzeby...
Ja też nie przepadam za króliczkami, diabełkami itp. a mój wieczór panieński ma się odbyć w formie kulturalnego wyjścia z koleżankami gdzieś do pubu na drinka - jeśli w ogóle dojdzie do skutku, bo w sumie mam ostatnio tyle spraw na głowie, że nie wiem czy będę miała na to czas :P
odebraliśmy obrączki... mam pytanie- na której ręce powinno się je nosić?
niestety nie jestem zadowolona, tzn są śliczne, takie jak chcieliśmy, na palcu mojego narzeczonego jego obrączka wygląda super. jednak ja mam za chude palce na obrączkę :( i tak wzięłam wąską i cienką, a mimo to nie wygląda to fajnie :(
no obraczki nosi sie w naszym kraju na prawej rece..ale np. we Wloszech juz na lewej..co kraj to inaczej..

moze tobie sie tylko wydaje,ze nie wyglada na twoim palcu fajnie? mzoe wrzuc fotke to ci doradzimy?;-))
Dziewczyny, już po.....
Jak będę miała trochę więcej czasu to coś napiszę..
Ja-Aga, w takim razie czekamy. Interesuje mnie przede wszystkim czy jestes zadowolona ze wspolpracy z Grupa Obiektywni :)
U nas szaleństwo, bo w piątek ślub. Jakoś dziwnie mi się wydawało, że to będzie spokojniejszy czas. Jutro jeszcze sporo pracy, ale jak dobrze pójdzie, to czwartek spokojniejszy.
Panna Młoda mój brat miał Obiektywnych u siebie i współpraca wg mnie całkiem fajnie przebiegła :) my również ich mamy u siebie, ślub 25 czerwca, więc po mogę powiedzieć coś więcej :)
A ja mam pytanie do dziewczyn co już miały ślub :) nie macie przypadkiem stroika na samochód do odsprzedania?
dziewczyny macie jakies dolegliwosci zdrowotne zwiazane ze slubem? mnie od paru dni pobolewa brzuszek i sadze,ze to z powodu stresu. Niby sie nie stresuje, ale chyba gdzies tam dziala podswiadomosc:P i te dolegliwosci sa wkurzajace;/
ja nie mam żadnych dolegliwości, ale pewnie dlatego, że do ślubu mam jeszcze ponad 3 miesiące. Ale za to mam ciągle jakieś głupie sny związane ze ślubem.
no u mnie tez coraz blizej do ślubu! dziwnych dolegliwości nie mam , przynajmniej narazie , aczkowliek stresik sie wlaczyl ze o czyms zapomnialam lub ze zapomne ciagle mysle czy napewno wszystko przygotowane i co jeszcze zostalo do zrobienia! sny tez sie zdarzaja :) nie wiem co to bedzie na kilka dni przed :)
do góry