Widok

Płyty na Rolniczej...

.... ihaaaaaa!! w końcu :D
dziękujemy Ci Żukowo!

http://www.zukowo.pl/aktualnosc-3034-Komunikat_Burmistrza_Gminy_Zukowo___remont_ul_Rolniczej_w_Baninie.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie spotkałem się tam z sytuacją, żeby pieszy stał dłużej niż 30 sekund czekając na możliwość przejścia. Przejeżdżam tędy codziennie i kierowcy fajnie siebie wpuszczają przy biedronce i pieszych przepuszczają, ale oczywiście co ja tam wiem o ruchu drogowym. Wnoście o postawienie świateł jeszcze przy odido, no bo ludzie do przystanku tez muszą jakoś przecież dojść. Więcej świateł ,lepsza Polska!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
tam akurat będzie rondo ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
I rondo tam ma sens, tylko kierowcy muszą się w Polsce nauczyć po rondach jeździć, wtedy będzie sprawnie. A to co się dzieje czasami na rondzie już istniejącym...ludzie pomagamy sobie, wrzucajcie kierunki i szybko się włączajcie do ruchu, przecież tam nie trzeba zgłębiać wielkich filozofii- kolega wjeżdża z naprzeciwka, daje kierunek i ruszamy. Tak samo my dajemy kierunek zjeżdżając z ronda. Zdania wciąż nie zmieniam odnośnie świateł przy biedrze, to nieporozumienie przy coraz większym ruchu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie tylko jeździć, ale też budować.
Bo o ile w Rębiechowie to faktycznie jest rondo, to nazywanie rondem dwóch nowych tworów na Osowej to poracha..
smarknięcie kostką na środku skrzyżowania i postawienie doniczki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przy biedrze światła. przy odido rondo

ja na przejściu przed Biedrą ZAWSZE puszczam jak widzę że ktoś stoi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Banino ma obwodnicę: zgodnie z zapisami w studium uwarunkowań przestrzennych jest nią ulica Lotnicza ;) ot urzędnicy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przyjdą światła, będą korki, nieuniknione. no, ale społeczność Banina się z tym godzi, no bo nie będzie przecież tak źle. Dojdą nowe szeregi, kolejne domy i będziecie stać od Kościoła albo i jeszcze wcześniej. Chyba nie wierzycie, że te światła zostaną dobrze ustawione, tego się w Polsce nie spodziewaj, a ruszanie spod świateł przez kierowców jest chyba ogólnie znane...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

do góry