~beny
94.251.168.*
(15 lat temu) 23 listopada 2010 o 20:23
ludzie ostrzegam!!
zlodzieje! tak, niie boje sie tego slowa!
od 11 listopada wlasciwie brak transferu, 1 strona laduje sie 30 min. od 12 dni dzowie (okolo 8 romzow z 8 roznymi osobami) i jest to samo mydlenie oczo
"juz zglaszamy do dzialu technicznego"
"zglosilismy do dzialu techniczego, tak zglosimy ponownie"
"nikt nie dzownil? juz zglaszam do dzialu technicznego"
"ma pan wolny trnasfer? mozemy zaproponowac panu nowa umowe na szybszy"
"dzial techniczny skontatkuje sie z panem w ciagu 5 (sic!) dni roboczych"
"widze ze wyslalismy panu nowa umowe na szybsze lacze, prosze podpisac i odeslac umowe wtedy panu bedzie dzialac"
i hit:
"dzial techniczny odpowiedzial tutaj ze z tym laczem/umowa ktore pan ma, transfer jest poprawny"
mimo tego ze mam to 2 lata i nie bylo problemow!
jeszcze jakby zadzownili i powiedzili "panie likwidujemy te lacza albo pan zmieni na inne albo roziwazujemy umowe bo nic pan nie zdziala" a nie, ja sie dowiduje przy okazji po 12 dniach ze nie bede mial gwarantowanego transferu zgodnie z podpisana sprzed 2 lat umowa!! chyba ze podpisze nowa, drozsza ja akze umowe!
dzial obslugi - debile, moj kot ma wikeszy iloraz inteligencji albo poprostu celowo udaja debilow, jak sie ich przycisnie to sie rozlaczaja
najlepszy byl facet, nic nowego nie powiedizal to ja do niego "poprosze jeszcze raz pana nazwisko" facet: "po co panu moje nazwisko?" "chcialem zglosic zla jakosc obslugi" "yyyy ja juz podlem nazwisko na poczatku rozmowy i nie podam ponownie" pip pip pip.... rozlaczyl sie:)
nie da sie powtarzam NIE da rozmawiaz z "dzialem technicznym" jakimkolwiek kierownikim dzialu, przelozonym tych psedo konsultatnow ani kimkolwiek z zarzadu. za kazdym razem odpowiedz "nie moge przekaz akich danych, prosze pisac na adres firmy" ludzie! nie moge rozmwiac z przelozonym jakiegos buraka!! burak jest panem i wladca moze sie rozlaczac moze wciskac kit nawet zwyzywac bo rozmowy nie sa nagrywane i nie mam jak zlozyc skargi! wiedza ze ludzie nie wysla skargi listownie bo to za duzo zachodu (ja wysle!) ale jaka pewnosc ze moj list ktory jedyne co moge zaadresowac bezimiennie "do zarzadu" nieotworzy byle konsultatn i go poprostu potarga!
zenada, lekcewaznie, zlodziejstwo, ignorancja
nie jestem pieniaczem ktory sie zlosci o byle co, ale od 12 dni nie mam neta za ktorego place, ktory jest potrebny i do nauki i do mojej pracy i trace na tym oblrzymie pienadze czas i nwery
chcialem zaltwic sprawe grzecznie ale od 12 ponad juz dni nic sie nie da zrobic i wprsot mowi mi zebym dal se spokoj i podpisal nowa umowe
dlatego ostrzegam WAS wszystkich!! unikac jak ognia! nie jestem szefem zadnej konkurencji ktory zarobi na tym wpisie, jestem zwyklym klientem ktory za te kilkadziesiat zlotych miesiecnzie placonych regularnie chce nie mega szybkiego ale sprawnie dzialajcego przyzwoitego lacza, ktore dziala 24h a nie pare dni w miesiacu
UCIEKAC!!
2
0