Widok

Po spotkaniu forumkowym :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!
Było naprawdę super! cieszę się że byli prawie wszyscy zaproszeni. Ci co nie przyszli niech płaczą z żalu. Obecni byli: kruger, tedik, janko muzykant. poniżej fotka. Patrzcie i płaczcie - że was nie było.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
watek jak watek. ta impreza to było coś...
moim zdaniem to wątek roku! rewelka!

nie, nie, nie, kochana, przeczytaj dwugą część zdania :))

"...albo dobierze za chwilę babciom coś, co je odmłodzi o 30 lat :))"

Oł dżizys, jak mogłam tyle dni tego nie zauważyć! Kruger, a mówiłeś że mam przyjść, mimo że nie zdążyłam się ogolić, bo przecież zdjęć nie będziecie robić!

Misia, gdybym miała taki stanik, to bym popełniła samobójstwo! Ja próbuję wszystkim wytłumaczyć, że miseczka G może świetnie pasować na nieduże kobiety... Np. świetnie leżące 60G zamiast beznadziejnego, ale popularnego 75B. Czytasz po łebkach!
heheheh tzw. kisiel nie? ;)
no jasne!!!

hhehhehe pewnie każda z was chciałaby tam być, co?
najlepszy watek;))) czekamy na ciag dalszy spotaknia forumkowego;))

nawet nie wiecie jak mnie cieszy ze są na tym forum ludzie z poczuciem humoru. obiecuję że będzie dziś więcej ale nie wiem czy teraz czy dopiero ok. 22...
dawaj kruger dalej;))))

no ten watek jest bez gadania najlepszy:-) i pomaga w poprawieniu humoru!!!TAK DALEJ

;)
tak, tak. a tak się przechwalał... teraz tak sobie myśle że te jego opowieści w stylu: "umiem wiązać buty", "sam przechodzę przez jezdnię" też są zmyślone...
OMG!!!

a i jeszcze zapomniałem dodać że piotrusiek mimo szumnych zapowiedzi nie wypił całej puszki redsa jabłkowego. po dwóch łykach powiedział że musi wyjść do toalety. strasznie długo go nie było więc poszliśmy sprawdzić co z nim i... sami zobaczcie:
image
Jednak nie ma co szarżować...
agatha była z nami ale ktoś musiał zrobić foto więc jej nie widać!
oo, Agatha będzie zachwycona :) a;bo dobierze za chwilę babciom coś co je odmłodzi o 30 lat :))

bez urazy Agatha, ale od jakiegoś czasu wielkie staniki z tylko z tobą mi sie kojarzą :)

zgodnie z obietnicą jeszcze kilka fotek z naszego spotkania. Po 1 to mamy już wybraną bieliznę na nasze wesela:
image
i jak tam? mni po spotkaniu jeszcze kac trzyma. moralny...
Hej chłopaki, no szkoda, że nic nie wiedziałam o spotkanku, na pewno bym przyszła. A tymczasem poproszę foteczki ze spotkanka na mailika. A mieliście swoje księgi, winietki, podziękowania i albumiki do pokazania? . Na pewno zjawię się następnym razem tylko zgarnijcie mnie spod lotu bo nie wiem gdzie jest Katownia ;-)
do góry