Widok

Po spotkaniu forumkowym :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!
Było naprawdę super! cieszę się że byli prawie wszyscy zaproszeni. Ci co nie przyszli niech płaczą z żalu. Obecni byli: kruger, tedik, janko muzykant. poniżej fotka. Patrzcie i płaczcie - że was nie było.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a pewnie!!! a wracając spotkaliśmy jeszcze jedną forumkę. nicka niestety nie pamiętam ale mam foto:
image
image
Krugerku, uciekam do łóżeczka, było naprawdę cudownie. A Wy, dziewczęta, jak nie macie niczego cennego do dodania, to się nie wp..., bo pewnie niezłe z Was ............... , a Wasi mężowie i narzeczeni to................ i pewnie nie jesteście heteroseksualne i najlepiej, my chłopcy, nie reagujmy na ich prymitywne zaczepki. O!!! I telefon do admina poproszę!!!
oj Janku...hihihihihi....kolorowych snów:))))

ja tez juz idę spać. jutro dodam parę fotek z naszej impry ale dzis nie mogę się powstrzymać i wrzucę foto jak mierzyłem welon:
image
kruger
poprosze o wieksze to sobie wydrukuje i w ramki wstawie

No ja słyszałem, że potem impreza się "trochę" rozkręciła... nawet w necie fotkę znalazłem... uwaga ostra fotka :)

http://img59.imageshack.us/img59/5599/indexdd2.jpg

;)

hehe tylko trzeba umiec ją wkleić. ;))) temat bedziemy kontynuować jutro po 22. obecność obowiązkowa.
Wiem jak wkleić :] Ale nie wiem czy chcecie ;)

kruger czekamy na wiecej fotek

Tak
hahaha, no dla tych panów ratunkiem tylko fotomontaż :DDDDDDDDD

powiem, że po tych wszystkich wątkach słodkich jak miód, ten mnie naprawdę rozbawił:))))))))))))))

chcę więcej fotek!!!
:)

Kurcze, że mnie tam niebyło :(

ojejku chłopcy jakie cudne sweterki!!!!!!!! czyżby z nowej kolekcji Kononowicza??

Hej chłopaki, no szkoda, że nic nie wiedziałam o spotkanku, na pewno bym przyszła. A tymczasem poproszę foteczki ze spotkanka na mailika. A mieliście swoje księgi, winietki, podziękowania i albumiki do pokazania? . Na pewno zjawię się następnym razem tylko zgarnijcie mnie spod lotu bo nie wiem gdzie jest Katownia ;-)
i jak tam? mni po spotkaniu jeszcze kac trzyma. moralny...
zgodnie z obietnicą jeszcze kilka fotek z naszego spotkania. Po 1 to mamy już wybraną bieliznę na nasze wesela:
image
oo, Agatha będzie zachwycona :) a;bo dobierze za chwilę babciom coś co je odmłodzi o 30 lat :))

bez urazy Agatha, ale od jakiegoś czasu wielkie staniki z tylko z tobą mi sie kojarzą :)

agatha była z nami ale ktoś musiał zrobić foto więc jej nie widać!
do góry