Widok

Pocałunki

Dziś temat wiosenny wypływający z obserwacji otaczającego świata... ;)

Co czujecie gdy widzicie na ulicy całującą się parę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmmm...ja myślę tak samo

ale nienawidze wiosny i tych wszystkich zakochanych, gdy ja taka sama :((
ja zostałam sama po 7 latach i mam nadzieję, że moja prawdziwa miłość przede mną a nie, ze smutne chwile w nowym związku przede mną ...
A ja kiedy widze calujaca sie pare mysle sobie ze to tak jakbym widziala siebie i mojego mezczyzne. I troche zazdroszcze ze sama nie moge wlasnie w tym momencie jak oni.
Ja sie ciesze, ze ludzie sie kochaja.
jak sie caluje, to nie widze takich par ;)
Ta idylla długo nie potrwa...wierzcie mi....wszystko się kończy prędzej czy później........
JA TEŻ CZUJĘ ZAZDROŚĆ ALE GDZIEŚ W GŁĘBI DUSZY ALE WIEM ŻE NA PEWNO SPOTKAM KOGOŚ DLA MNIE W MOMECIE KIEDY SIĘ TEGO NAJMNIEJ BĘDĘ SPODZIEWAŁA ZAWSZE TAK BYŁO
A MOŻE SPOTKAMY SIE WSZYSCY SAMOTNI NA JAKIEJŚ TRÓJMIEJSKIEJ IMPREZCE???????????????
estetycznie ?? co ty mowisz , mam sie calowac ze swoja kobieta estetycznie tylko po to aby innym bylo przyjemnie ? pomyliles priorytety bo to nie o to w tym chodzi . Gdy jestem ze swoja pania czuje sie zaje..... a pocalunki ..... czest calujemy sie z jezyczkiem , czy to cos zlego ?? dla Ciebie może i tak ale nie mam zamiaru zamykac sie z nia w pokoju po to zeby ja pocalowac .pocalunki to jest spontaniczna rzecz , czesto mozesz przez nie wyrazic uczucia a na swierzym powietrzu w takie piekne dni wychodzi to znakomicie ( jest to dobry poczatek do gry wstepnej , rozkrecenia troche atmosfery ) Tak wiec ja jestem za pocalunkami wszelkiego rodzaju tymi "estetycznymi " i "nieestetycznymi " bez wzgledu na miejsce i otaczajacych ludzi , niech sie patrza ,moze wrescie to spoleczenstwo sie troche wyluzuje :-) pozdrawiam :-]
jakis dekadencki , lekko wisielczy nastroj tej wiosny marcheweczko ???nie wierze , burza hormonow nie mija szybko . Niech moc bedzie ze wszytkimi :-)
ja to samo:)
Gizmo, zgadzam się z Tobą. Para, która "daje sobie buzi", gdzie widać czułość i uczucie - to miłe i rzeczywiście budzi zazdrość (szczególnie, kiedy nie można natychmiast pocałować w ten sposób kogoś bliskiego:)). Ale para (niekoniecznie nawet podpita), która jak to świetnie określiłeś "wylizuje sobie wnętrzności" na widoku publicznym to widok żałosny. I choćbym nie wiem jak samotna była w tym momencie, chcoćbym nie wiem jak tęskniła za pocałunkiem - to taki widok skutecznie odbiera mi na całusy ochotę:))
pozdrawiam
A.
właśnie tak :0))))))))
tez bym sie od razu pocalowala
mam dla was małą podpowiedz spotkajcie sie z płcią przeciwną niebędzie juz trzena zazdrościć
Tak od razu robisz "analizę całościową"????? A gdzie miejsce na spontan???
pozdrawiam
A.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Para szuka pary (17 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Czy feromony działają (92 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Kochanka (208 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

do góry