Widok

Pociągi SKM co 30 minut. Do końca maja

Opinie do artykułu: Pociągi SKM co 30 minut. Do końca maja.

To będzie miesiąc wielkiego tłoku i nerwów w kolejkach SKM. Z powodu remontu przystanku Wzgórze św. Maksymiliana pociągi na trasie Gdańsk - Gdynia kursować będą co pół godziny. Utrudnienia dadzą się we znaki też za Chylonią.Na remontowanym od lutego przystanku rozpoczynają się prace torowe, które potrwają do końca maja. W tym miejscu pociągi będą więc musiały jeździć jednym torem.- Spowoduje to zmniejszenie częstotliwości przejazdu pociągów pomiędzy tymi stacjami do 30 minut - zapowiada ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wczoraj o16.08 probowalam wraz z tłumem dostać się do skmki w redłowie, na wzgurzu wypchnieto mnie z pociągu bym spowrotem stoczyła walkę o 10 cm. Zazdorszcze poteżnym meżczyzną, oni chociaż stoją satbilnie w przedziale a co dorbniejszą kobietę wyciagają wraz z torebką na peron.

pasażerka

ciekawe dlaczego nie piszą o dziewczynie, kóra została w dniu wcozrajszym wypchnieta z skmki przez tłum i trafiła do szpitala. To wszystko jest żenujące, trzeba przesiąć się na zkm gdynia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

UOKiK
kontakt24
telewizja
wyborcza
petycja mejlowa

jestem wsciekla

to sie nadaje do telewizji...skandal...mam w takich warunkach jezdzic caly miesiac!!!tylko wtedy kiedy pan prezes bedzie mi torowal droge do pociagu zeby mogla do niego wogole wsiasc!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

(...)

już dwa razy podnieśli ceny biletów miesięcznych... PROPONUJE PODNIEŚĆ RAZ JESZCZE!!.. taki komfort jazdy......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a dzieci wezmę jedno na barana a drugie na bagażnik! REWELACJA!!!

Masz rację, zastępcza komunikacja powinna być zapewniona na całym odcinku, na którym występują utrudnienia. A komuikatów, że jest zastępcza komunikacja bezpłatna miedzy Redłowem i Gdynia główną nie widziałam... Ale że informowanie pasażerów nie jest mocną stroną skm to już wiemy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

komunikacja jest

miedzy redłowem a gdynia głowna. Na tym odcinku mozna jezdzic za darmo na podstawie biletu smk autobusami i trolejbusami, TYLE ZE WIEKSZOSCI PASAZEROM TO NIC NIE DAJE! Komunikacja zaztepcza miała zapewnic transpotr na odcinku o zmniejszonej czestotliwosci kursowania kolejek czyli tak naprawde na całej dłogosci! a napewno na odcinku Gdynia Głowna Sopot!

komunikacja zastępcza

A gdzie jest podstawiana komunikacja zastępcza? Oczywiście za darmo, bo za miesięczny bilet skm już zapłaciłam, a kolejką 16.07, którą zawsze jeżdżę z Gdańska, nie mogę dojechać do stacji Wzgórze Św. Maksymiliana, gdzie mieszkam. To tak, jakbym kupiła parę butów, a następnie sprzedawca oderwał obcasy i powiedział, że mam sobie naprawić buty na swój koszt. Sprzedajacy po prostu nie wywiązuje się z umowy. I mam dosyć słuchania o przewadze transportu zbiorowego nad poruszaniem się samochodem i propagowania poruszania się komunikacją miejską. Może w cywylizowanym kraju tak jest lepiej, ale tu nie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marketing SKM

Proponuję aby marketing SKM przejechał się jutro godz 07:00 SKM na linii Gdynia Głowna do Zaspy przynjamniej i potem godz 16:30. Niech zobaczą co mówią i robią!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

wczoraj wpadla dziewczyna pod peron

Dziewczyna wpadla stracila przytomnosc a pociag ruszyl, zaczelismy krzyczec, kolejka sie zatrzymama. Nie wazne czy jade rano 7:40, 8:15, czy 16;30 jest jak w konserwie, jedziemy gorzej niz zwierzęta Nie dziwmy sie jestesmy zgrzani, oslabieni przez scisk mezczacy, to przy wsiadaniu i wysiadaniu pchajace sie osoby moga spowodować iż staną się kolejne wypadki!
Pozew zbiorowy (min 15 osobo) przez SKM za dyskomfort jazdy w cenia biletu 100% przez miesiąc! oraz za spoznienia do pracy!!
Chętnie zbiorę listę osob do prawnika. Maroco@op.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

słupsk

czy ktoś wie może w jaki sposób zostało rozwiązane połączenie z Gdańska do Słupska? czy mimo przesiadek SKM na Słupsk czeka aż dojedzie SKM z Gdańska?

ktos zahakowal strone skm:

Z powodu awarii serwera WWW udostępniamy zastępczy serwis prezentujący informacje o rozkłądzie jazdy pociągów w formie dokumentów do pobrania. Dostępne są również: Biuletyn Informacji Publicznej PKP SKM oraz Forum SKM. Serwis internetowy zostanie przywrócony w możliwie najszybszym czasie. Za utrudnienia przepraszamy!

:) hahahaha

lord waider

dlatego przesiadłam się na samochod w tym miesiacu ;)

potwierdzam ja czlowiek masy po kilku latach dorwalem sie do rowerka (umowilem sie ze znajomymi) zrobilem 60km przez lasy

Pomyślałem sobie ostatnio, że przesiądę sie z samochodu na komunikację miejską. Ciepło jest, można sobie zrobić spacerek na peron... Ale po tym, co tu czytam, jednak podziękuję.

jak często jeżdzą to też są napchane

jak często jeżdzą to też są napchane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

tam nie ma myślących

tam sa tylko decyzyjni

DO JASNEJ CHOLERY, TO PO TO BYŁY PODWYŻKI CEN BILETÓW

ŻEBY LUDZIE JECHALI W SKM GORZEJ, NIŻ ŚWINIE NA UBÓJ?????

a umiesz czytać?

chyba zdolności logicznego myślenia leżą u Ciebie. napisałem, że lubię prowadzić auto. a to nie jest równoważne z "jeżdżę, bo lubię".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry