Widok

Poczta Banino

Dużo ludzi mówi że Poczta w Baninie ma zostać zamknięta, i przeniesiona do Chwaszczyna, czy to normalne???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie gataja głupoty..poczta już dawno została zamknięta i najbliższa jest w chwaszczynie - to co zostało to "agencja" czyli prywatna firma a że stare szyldy zostały.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szyldu też nie ma, ale zakres usług pozostał bez zmian.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
poczta ma być w nowym centrum na pszennej...
dodaj,że w przyszłym roku
ktoś widział już jakieś plany tego centrum i ewentualnie gdzie?
www.centrum-banino.pl - Centrum Feniks przy Osiedlu Rodzinnym
masakra normalnie
takie centrum na wsi wybudować
ciekawe ile tych pomieszczeń będzie stało puste, bo nawet centra na Klonowej i Lotniczej nie są zupełnie zapełnione,
parking na 90 samochodów, jak znalazł dla mieszkańców siódmego nieba, co nie mają gdzie parkować
i po to się człowiek za miasto wyprowadził
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
To jest rzeczywiście powód do zmartwień hmm co my biedni teraz zrobimy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
do Banina sprowadzi się wkrótce mnóstwo ludzi więc lokale zapełnią się w mig ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz kilka lokali jest zarezerwowanych
Ciekawe co w nich powstanie?
może biedra ??? albo inny piotr i paweł ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zarezerwowany - w sensie wynajęty, jest tylko jeden lokal dla Siódmego Nieba. Reszta lokali, które wydają się zarezerwowane, mają status "proponowane przeznaczenie" np. poczta, kwiaciarnia, fitness itp.
No chyba, że ktoś ma lepsze info ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
sam stram się o lokal w tym centrum i rozmawiałem z włascicielami to wiem. Ma byc sklep spozywczy i centrum urody oraz inne
widać feniks nie uaktualnił swojej strony www
a wiesz może na kiedy planują otwarcie??
wyrobią się do końca wakacji z budową?
Zakończenie budowy planowane jest na 31.08.2013. Parter budynku jest już wybudowany.
strona zawiera informację ogólna. Centrum jest w tarkcie budowy. Po co maja informowac z detalami o czyms czego jeszcze nie ma np. sklepy. Jak kogos interesuje lokal to kontakt jest podany.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poczta na pewno nie przeniesie się do tego centrum. Przynajmniej ta obecna.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy nie można zmienić godzin pracy poczty ???
Teraz aby odebrać przesyłkę muszę brać wolne w pracy. Czy tylko ja tak dużo pracuję???? Kurczę -Banino jest sypialnią i normalnie ludzie nie są w stanie odwiedzić pocztę 10-17 bo są w pracy, albo w drodze z.. do.. kto ustala godziny pracy tej poczty?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Właściciele, bo to nie jest punkt należący do Poczty Polskiej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poczta Polska ustala godziny które zależą głównie od urzedu maciezystego
Ostatnio pocałowałam klamkę o 16:58. Wkurzyłam się, bo tak się nie robi.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Spytaj dowolnego handlowca co sądzi o klientach przychodzących do sklepu na dwie minuty przed zamknięciem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Najlepszy klient to taki który wchodzi minutę przed i wybiera 20 min....a tak serio to wg mnie obsługa na poczcie jet bardzo ok i nie dziwię się że nie jest czynna 11-19 , przecież każdy chce mieć jeszcze coś z dnia....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Może zegarek źle ci chodził.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czas wg radia.

Nie obchodzi mnie co myśli, to jego praca i ma pracowac do 17. Każdy handlowiec odpowie Ci to samo, chyba że jest lekko niepoważny...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
w kazdej normalnej pracy musisz siedziec do konca, ja pracuje do 16:00 i dopiero o tej moge zejsc ze stanowiska
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ktoś wie od której jest otwarta poczta ?
Poczta jest czynna w godzinach 10:00-17:00.
Poczta czynna jest do 17 i o 17 zamykana. jeżeli ktoś ma zle ustawiony zegarek to jego problem. Dużo jest ludzi co szarpie za klamkę przed 10 albo po 17 ale godziny są ustalone i trzeba się dostosować. Wyzywanie i obrażanie pod drzwiami niczego nie zmieni:) A jeżeli komuś nie pasuje obsługa czy godziny otwarcia to można korzystać z poczty np w gdańsku czy chwaszczynie i problem rozwiązany bo nie można zapomnieć ze banino to niestety jak narazie wieś i wszystkie sklepy, banki, fryzjer itp są juz zamknięte.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niby racja, ale trudno odebrać polecony wysłany do Banina na poczcie w Gdańsku albo Chwaszczynie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja co kilka dni muszę po polecone się wybierać na pocztę mimo pozostawienia (3-krotnie) dyspozycji pozostawiania poleconych w skrzynce i faktu że ostatnio 4 dni byłam na L4 24h/dobę w domu. Pana listonosza zauważyłam tylko przez okno odjeżdżającego spod mojego domu. Dzwonek widocznie akurat na czas jego wizyty mi się popsuł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można założyć skrtyte pocztowa lub złożyć dyspozycję awizacji w chwaszczynie. Gdzieś na forum ktoś o tym pisał. Jeżeli listonosz źle wykonuje swoją pracę to naczelnik odpowiada za to albo odrazu zgłaszać najlepiej to w gdańsku to odrazu to zalatwia. Na zależy coś z tym robić bo dużo o tym osób pisze ale chyba jakieś wyższe władze muszą się tym zająć.
Opinia została zablokowana przez moderatora
Problem polega na tym że Agencje same ustalają z tego co wiem godziny funkcjonowania, a przekierowania przesyłek do Chwaszczyna mi nic nie dają po to składałam tak jak w propozycji żądanie wrzutu przesyłek do skrzynki i dalej muszę po nie latać na pocztę . Czekam na odpowiedz z centrali na moją skargę i jestem ciekawa co napiszą.
My czekamy na odpowiedź już dwa lata
Jesteś w błędzie agencje nie ustalają godzin pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Konkretnie reguluje to umowa pomiędzy ajentem, a Pocztą. Jeśli definiuje czas pracy punktu na godziny 10-17, to póki owa umowa obowiązuje - nie ma możliwości przymuszenia ajenta do wydłużenia pracy. To prywatna działalność gospodarcza, a nie caritas. Widocznie tak lepiej mu się opłaca. Taka sytuacja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry