Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdańsk, Bernarda Milskiego 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Prawda - ocena Ten urząd pocztowy na ul Milakiego 1 to jest tradedia/porażka
~Prawda
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 24 kwietnia 2025

Doris - ocena W godzinach 15.05-15.20 przerwa , oba okienka nieczynne, nie da się nic...
~Doris
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 30 września 2024

xxxx - opinia wątek zamknięty Zapraszam wszystkich narzekających do pracy w tej placówce i zobaczycie jak...
~xxxx
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 listopada 2019

parodia placówki pocztowej - głęboki PRL wątek zamknięty najgorsza placówka w gdańsku, wysyłam często a korzystałem już z wielu...
~stalybywalec
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 marca 2018

Omijać wątek zamknięty Chyba najgorsza placówka poczty w Gdańsku, często kolejki spowodowane jedną...
~Bardzo niezadowolony konsument
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 lutego 2018

Koszmar wątek zamknięty Koszmar to mało powiedziane. Kolejki w godzinach popołudniowych są bardzo...
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 grudnia 2017

Zero kompetencji wątek zamknięty skargi@poczta-polska.pl tutaj mozna wyslac skargę, ja napisałam, polecam,...
~Anetta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 grudnia 2017

Żart? wątek zamknięty To jest jakaś kpina już. Niestety od jakiegoś czasu jestem zmuszona do...
~Gość
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 października 2017

Awizo wątek zamknięty Listonosz wrzuca awiza na następny dzień a na śledzeniu przesyłki widnieje...
~Morfeusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 lipca 2017

najgorsza poczta wątek zamknięty Listonosz nie pofatygował się nawet, żeby zadzwonić do drzwi chociaż czekałam...
~wkurzona klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 czerwca 2016

brak sprawności w obsłudze klienta na poczcie nr 20 wątek zamknięty W dniu dzisiejszym około godz.11.00 na poczcie stałam około godziny myślę, że...
~Helena Turzyńska
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 maja 2016

TEN ODDZIAŁ TO HAŃBA DLA CAŁEJ POCZTY POLSKIEJ wątek zamknięty Nie ma przekleństwa w żadnym języku adekwatnego do tego co myślę o sposobie...
~Zagubiony w kolejce
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 grudnia 2014

smutne wątek zamknięty niestety wszystko co pan wcześniej napisał jest prawda. nic dodać nic ująć......
~mieszkana chelmu
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 grudnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry