Widok
hello
bylam pare razy w oberzy pod lipami, anawt 2 lata temu staralam sie o prace w tej restauracji.
nie wiem jak sala bankietowa, ale jedzonko maja naprawde dobre. mniam mniam.........
tez sie dowiadywalam o wesele w tym lokalu ale okazalo sie ze troszke drogo
z tego co pamietam to 130 od osoby
ale jesli ktos jest przygotowany na taki wydatek to naprawde polecam ich zarcie
bylam pare razy w oberzy pod lipami, anawt 2 lata temu staralam sie o prace w tej restauracji.
nie wiem jak sala bankietowa, ale jedzonko maja naprawde dobre. mniam mniam.........
tez sie dowiadywalam o wesele w tym lokalu ale okazalo sie ze troszke drogo
z tego co pamietam to 130 od osoby
ale jesli ktos jest przygotowany na taki wydatek to naprawde polecam ich zarcie
Ja byłam Pod Lipami w sierpniu zeszłego roku na weselu koleżanki. Było na prawde super. Wszystko profesjonalnie zorganizowane, żadnej wpadki. Obsługa dyskretna i skuteczna, nie musiałam czekać na czysty talerz, ani nikt mi go z ręki nie wyrywał. Moja koleżnaka również była zadowolona, o nic nie musiała się martwić. Ja też chciałam tam mieć wesele, ale niestety moi przyszli teściowie mają odmienną wizję wesela i problem jest nie do przejścia:( Także już Ci zazdroszcze udanej imprezy.
Pozdrowionka
Pozdrowionka
Ja byłam tam na wesele u kolezanki i było super. Wesele odbywało się w tej dużej sali na piętrze. Sala była ładnie udekorowana. I tych dekoracji nie było dużo (tylko białe baloniki) bo sala sama w sobie jest bardzo elegancka. Idealne miejsce na wesele z duuuużą liczba gości. Podobało mi się też to, że była to jedno duże pomieszczenie gdzie się tańczyło i jadło.
Ja osobiście polecam (jako gość) a jeśli chodzi o sprawy organizacyjne to z tego co wiem koleżanka była zadowolona.
Pozdrawiam
Ja osobiście polecam (jako gość) a jeśli chodzi o sprawy organizacyjne to z tego co wiem koleżanka była zadowolona.
Pozdrawiam