Widok

Podkladki pod tablice rejestracyjne "jestem z Gdańska"

Wie ktoś może gdzie można kupić takie podkładki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
szukaj ramek pod tablice na allegro.... spory wybor :) dowolny napis etc. pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam takie, a chyba kupilem w norauto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tych podkladek nie mozna kupic-ja je dostalam w biurze promocji w Gdańsku, podobno daja je przy rejestracji samnochodow
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
BIURO PROMOCJI UM w Gdańsku ul.Wały Jagiellońskie 1,w budynku Starej Wozowni pok.nr 1.Byłem i sobie odebrałem -gratis.
Lekka zmiana , sa w urzedzie miasta , wjsciem glownym - na wejscie B ( od strony wew. parking), pokoj 29.-Gratis , w Wozowni juz nie maja.
Ja byłem wczoraj w biurze promocji (w wozowni pokoj numer 1) i dostalem bez problemu. wiec juz chyba sa. super sprawa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wie ktoś czy aktualnie można gdzieś dostać te podkładki pod ramki? z góry dzięki :)
Wie ktoś czy można jeszcze je dostać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Popytaj w różnych marketach motoryzacyjnych, na pewno takie mają albo można takie zamówić. Dużo sklepów ma ramki ich produkcji - http://inwen.com.pl/ , moim zdaniem są najlepsze.

Rejestrowałem ostatnio auto na Milskiego i dostałem w okienku.

Fajnie, że rozdają za darmo:)
http://gitpozyczka.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moim zdaniem ramki do tablic rejestracyjnych to bardzo ciekawe rozwiązanie. Daje wiele możliwości zastosowania zaczynając na swoim ulubionym motto jakim chcemy podzielić się z innymi uczestnikami ruchu, a kończąc na marketingu. Ostatnio spędzam dużo czasu za kółkiem i co chwilę widzę reklamy lokalnych biznesów ulokowane w ten sposób. Jeśli chodzi o firmę specjalizującą się w drukowaniu trwałych napisów to ramki.com.pl najczęściej się pojawia w dyskusjach na forach internetowych. Nie ma się co dziwić ponieważ jakość wykonania jest najważniejsza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Motoryzacja

Jaki samochód kupić do 10 000zł ?? (82 odpowiedzi)

Kryteria: -kombi lub kombi van (dla 5 osób), -niskie koszty eksploatacji (paliwo itd.), -trasy...

czy parking = obity samochód (114 odpowiedzi)

Słuchajcie, czy nie macie drobnych wgniotów na karoserii swojego auta? Są to zazwyczaj wgnioty...

Żarówki do samochodu (24 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

do góry