Widok

Podstawka zamiast fotelika - która bezpieczna i z wygodnym siedzonkiem?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej chcę kupić podstawkę czy mogę prosić o opinie? Które są bezpieczne i wygodne? Ostatnio oglądałam jakieś w sklepie i były bardzo twarde, pupa może od nich boleć:/ W moim aucie mam fotelik maxi cosi ale do auta męże chcę podkładkę bo Córka rzadko z nim jeżdzi a męczy nas już przekładanie fotelika z auta do auta... Na allegro są jakieś Graco, disney, fisher price i nie wiem co bedzie najlepsze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Córka ma 3,5 roku i waży koło 16kg :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
W tym wieku tylko fotelik!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podkładka dla takiego małego dziecka to chyba nie jest dobry pomysł, Twoja córka jeszcze długo będzie jeździła samochodem, więc moim zdaniem lepiej jeden fotelik 18-38 kg, wiem, że zajmuje więcej miejsca, ale napewno będzie wygodniejszy i bezpieczniejszy dla dziecka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
żadna podstawka nie chroni tak jak fotelik.

Chcesz mieć wygodę, czy bezpieczne dziecko?

Tez mamy 2 auta i 1 fotelik. I przekładamy go za każdym razem gdy jest taka potrzeba. Tak było z fotelikiem 0-13kg, 9-25kg i teraz 15-36kg. Zaznaczam, że jedno auto jest 3 drzwiowe ;) więc za łatwo nie mam ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
matko 3,5 letnie dziecko bez fotelika? ludzie gdzie wy macie głowe??
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety nie mozesz wozić na podkładce dziecka w tym wieku
rybalon w zadnym wieku nie wolno wozic na podkladce... tzn mozna, ale jedynie, zeby nie dostac mandatu... nie, zeby ochronic dziecko od urazow w razie wypadku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
o matko, co za pomysł :O
ja tez mam dziecko w tym wieku i do głowy mi by nie przyszło żeby jeździło na poddupniku :O
masakra

My korzystamy już od dawna ze Smart kid belt :) najwygodniejsza opcja i naprawdę się sprawdza ten adapter do pasów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci w spektrum autyzmu i szkoła (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy są tu mamy uczniów szkół podstawowych (od klasy 0), którzy są w spektrum...

Nienawidzę gotować (177 odpowiedzi)

Może którąs z mam ma podobny problem i wypowie się jak sobie z tym radzi? :) Ja nienawidzę...

do góry