Widok

Poduszka - rogalik do fotelika(dla niemowlaka)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Co myślicie o takiej podusi dla niemowlaka?

Gabryś od kilku dni jeździ w Maxi-Cosi Mobi :P i jak zaśnie - główka opada Mu na ramię albo do przodu :/

pomyślałam, żeby kupić Mu taką podusię - rogalika :P

Czy to dobry pomysł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pokaż Aga jaka to podusia ?
My tez juz jezdzimy w mobi:) i sie zastanawiam nad zakupem tej poduszki-zaglowka maxi cosi
http://allegro.pl/item1068296797_maxi_cosi_zaglowek_do_priori_xp_i_fix_od_g_7_s.html

on niby jest do priori, ale mysle ze do mobi tez bedzie pasowal. Tylko troche kasy szkoda
Misia83 - jak się mocuje taki zagłówek? on nie przeszkadza w "wychodzeniu" pasów z tych otworków?
właśnie znalazłam taki chyba mniejszy, niż te wyżej :P
http://www.allegro.pl/item1081187936_sklep_firmowy_clippasafe_zaglowek_stabilizator.html
misia, świetny ten zagłówek, nie powoduje ucisku z tyłu za główką, może dziewcko swobodnie się oprzeć, a spełnia swoją rolę bo po bokach amortyzuje
też kupię taki, bo jest przzewiewny
te powyżej z linków będą za ciepłe latem
no,mi sie on tez podoba wlasnie, tylko najgorzej ta cena mnie odstrasza. Ale chyba nie ma wyboru, bo te inne poduszki nie jestem pewna czy sie sprawdza
takie coś jak ten zagłówek maxicosi to wg mnie powinno być w standardowym wyposażeniu fotelików od producenta jak np wkładka redukcyjna dla niemowlaka w fotelikach 0-13

a tak nie dość że fotelik drogi, to jeszcze weź i płąć ileś tam dziesiąt zł dodatkow..wrrr...
Mam zagłówek starntaler i niestety się nie sprawdza :(
Nie wiem moze cos robie nie tak?
podbijam :P
Gwiazdeczkaania - czemu się nie sprawdza? główka i tak leci do przodu/na boki?
moje dziecko jezdzilo w takim rogaliku z maskotka z przodu i sie super sprawdzal
Dokladnie - głowka się nie trzyma na miejscu.
Agusia - gdzie kupilaś mobi i za ile ?
Odkładam już pieniądze i mam zamiar kupić mobi.
Gwiazdeczkaania - Mobi kupiliśmy w Mama i ja ;) cena sklepowa 899zł ;) a że nei mają kolorów w katalogu, to musieli mi pokazać na stronie jakiegoś sklepu internetowego, gdzie fotelik kosztował 859zł ;)
powiedziałam, że widziałam na innej stronie za 849zł ;)

i tym oto sposobem zapłaciliśmy 854zł :)
Ja naprawde polecam mobi, jest mocarny. Minusy sa,ale male- ten zaglowek wlasnie i to, ze jak sie go zamocuje na tylnym siedzeniu po str pasazera to ten przedni fotel musi byc bardzo wysuniety do przodu, ze osoby tam siedzace maja b. malo miejsca na nogi.

Bardzo fajne poduszki podróżne do fotelika dla dziecka kupiłam w tym sklepie https://minkycm.pl/poduszka-do-fotelika/poduszka-rogal/poduszka-zaglowek Zagłówek jest dobrze wyprofilowany, główka dziecka jest cały czas w naturalnej pozycji. Wypełnienie poduszki jest bardzo plastyczne i można je dopasować do wieku czy rodzaju fotelika samochodowego, także ja polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry