Widok

Podziękowania chrzestnych - jaka piosenka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcemy podziękować chrzestnym? Jaka piosenka? Może coś poradzicie?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moim zdaniem wystarczy sto lat

imageimage
do wszystkich podziekowan piosenka i koniec wesela ;)

imageimage
Napewno po dwóch piosenkach wesele się nie kończy! Setki nie wymyśliłam. Trudno poradzę sobie sama. Dzięki!

image
ale o co chozzziii? nie obrazaj sie tak;)

imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
poprostu moim zdaniem szkoda czasu na piosenke dla chrzestnych,babci i dziadka,swiadkow itd. tak naprawde trzeba byloby wszystkim po kolei dedykowac piosenke...zrobisz jak uwazasz ale moja siostra miala tydz temu wesele i tez tak chciala jak ty i poprostu wszystko razem sumujac oczepiny,konkursy podziekowania, itd. zajmuje bardzo duzo czasu a goscie chca sie bawic a wtakich momentach nie wszyscy sie bawia...mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi...moja siostra wreczyla poprostu kwiatki i podziekowali swoimi slowami, bylo gorzko dla chrzestnych i kupa smiechu przy tym;) tanic dla rodzicow oczywiscie byl tradycyjnie, ale zrobisz jak uwazasz;) pozdrawiam

imageimage
Nie, nie obrażam się. Każdy ma jednak swoje zdanie. Nie chcę gości zasypywać podziękowaniami. Mam już wybraną piosenkę dla rodziców. Ostatnio wróciłam z wesela siostry i według mnie i jej opinii jednak tej piosenki dla chrzestnych w tle brakowało. Dlatego szukam jakieś. To jest moje zdanie. Poza tym nie mam zamiaru dziękować wszystkim i za wszystko, bo wesela by nie starczyło. A poza tym w trakcie też pewnie wyjdzie inaczej. Każdy robi tak jak chce.

image
wlasnie to samo napisalam...chyba masz dzis zly dzien albo zle cie "czytam"ja niczego ci przeciez nie narzucam;)

imageimage
moja chrzestna w dniu slubu miala akurat imieniny i po prostu spontanicznie około 1 w nocy ( po oczepinach) poprosilismy orkiestre zeby zagrala cos dla chrzestnej a my wreczylismy jej bukiecik . nawet nie pamietam jaka to byla piosenka ale bardzo sie cieszyla. mysle ze takie male gesty są bardzo znaczące i miłe

image
Tez bym sie chetnie dowiedziala co by wybrac hmmm... ale widze ze tu juz wesele to tyko zabawa...a wesele to nie disco

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry