Widok
Pogorszenie cery po ciąży
W czasie ciąży miałam super cerę, żadnych problemów z wypryskami, teraz, dwa miesiące po urodzeniu z dnia na dzień pogarsza mi się stan skóry. Codziennie jakieś nowe wypryski, jakieś czerwone krostki. Poza tym męczę się z zajadami w kącikach ust. Czy to może być związane z hormonami, czy lepiej udać się do dermatologa?
U mnie po ciąży był dosłownie koszamr z cerą i skórą ogólnie..... poszłam do profesora Placka, który teraz przyjmuje gdzieś w Trójmieście...a wówczas jeszcze w Bydgoszczy. Ceny ma dość kosmiczne ale powiem, że WARTO!!!! Byłam u niego chyba 3 razy, wykupiłam leków, witamin i kosmetyków za jakieś 600 zł i do teraz mam taką cerę jakiej nigdy w życiu nie miałam. Naprawdę polecam go, bo wiem, że potrafi zdzaiałać cuda. Moje koleżanki też do niego chodziły, więc wim co mówię. POWODZENIA !!!!
mi też po ciąży ostatnio zaczęło coś się dziać i zastanawiam się czy nie od tabletek anty
też chodziłam do Placka, kiedyś przyjmował w Gdyni w Batorym, ale mi nic niestety nie pomogło, tzn. jak brałam antybiotyki i te różne maści (wydawałam ok 300zł plus wizyta co 4 tyg.) to było w miarę ok. ale ile można jechać na prochach, jak po roku odstawiłam antybiotyki to wszystko zaczeło wracać,
pocieszające jest to że im jestem starsza tym jest lepiej bo w liceum to wogóle bym najchetniej z domu nie wychodziła, niektórych już niestety tak los pokarał...
pocieszające jest to że im jestem starsza tym jest lepiej bo w liceum to wogóle bym najchetniej z domu nie wychodziła, niektórych już niestety tak los pokarał...