Widok
Pogorszenie cery po ciąży
W czasie ciąży miałam super cerę, żadnych problemów z wypryskami, teraz, dwa miesiące po urodzeniu z dnia na dzień pogarsza mi się stan skóry. Codziennie jakieś nowe wypryski, jakieś czerwone krostki. Poza tym męczę się z zajadami w kącikach ust. Czy to może być związane z hormonami, czy lepiej udać się do dermatologa?
U mnie po ciąży był dosłownie koszamr z cerą i skórą ogólnie..... poszłam do profesora Placka, który teraz przyjmuje gdzieś w Trójmieście...a wówczas jeszcze w Bydgoszczy. Ceny ma dość kosmiczne ale powiem, że WARTO!!!! Byłam u niego chyba 3 razy, wykupiłam leków, witamin i kosmetyków za jakieś 600 zł i do teraz mam taką cerę jakiej nigdy w życiu nie miałam. Naprawdę polecam go, bo wiem, że potrafi zdzaiałać cuda. Moje koleżanki też do niego chodziły, więc wim co mówię. POWODZENIA !!!!
też chodziłam do Placka, kiedyś przyjmował w Gdyni w Batorym, ale mi nic niestety nie pomogło, tzn. jak brałam antybiotyki i te różne maści (wydawałam ok 300zł plus wizyta co 4 tyg.) to było w miarę ok. ale ile można jechać na prochach, jak po roku odstawiłam antybiotyki to wszystko zaczeło wracać,
pocieszające jest to że im jestem starsza tym jest lepiej bo w liceum to wogóle bym najchetniej z domu nie wychodziła, niektórych już niestety tak los pokarał...
pocieszające jest to że im jestem starsza tym jest lepiej bo w liceum to wogóle bym najchetniej z domu nie wychodziła, niektórych już niestety tak los pokarał...