Widok

Pogotowie Chirurgiczne WYSTZREGAĆ SIĘ Dr K. S.

UCK Temat dostępny też na forum:
TO BYŁA KPINA. 07.09 br. ok. godz. 22 zjawiłam się w poczekalni pogotowia chirurgicznego.Całe szczęście nie było nikogo,lekarz przyjął mnie po 5 min.Przyjechałam z \'kontuzją\' palca.Kilkanaście godzin wcześniej grałam w koszykówkę i \'coś\' sobie zrobiłam,palec niemiłosiernie spuchnął.Pan doktor oczywiście zapytał co się stało ale nawet nie raczył przyjrzeć się dokładniej(nie spojrzał na palec) i rutynowo od razu dostałam skierowanie na RTG.Po przyniesieniu zdjęcia, dr. K.S.,spojrzał na nie i stwierdził że nic na nim nie widać.Kazał pielęgniarce nałożyć szynę,nosić ją tydz.,potem ściągnąć i \'\'gdyby coś\' to wrócić.NIE USŁYSZAŁAM JAKIEGO URAZU DOZNAŁAM!Po tygodniu zjawiłam się znowuż,ponieważ nie mogłam palcem zginać.Jako pacjentka poradni chirurgicznej(nie pogotowia) uzyskałam pomocy.Okazało się,że PALEC W ZGIĘCIU BYŁ PĘKNIĘTY,Z ODŁAMANYM KAWAŁECZKIEM KOŚCI(z boku).Zauważył to(na tym samym zdj RTG!)inny chirurg. Morał z opinii jest taki,że Dr S.NALEŻY SIĘ WYSTRZEGAĆ !!!
Moja ocena
obsługa: 2

jakość usług: 1

wyposażenie: 3

czas oczekiwania: 3

ocena ogólna: 2

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

rejestracja tragedia nieroby tam pracuja!! dodzwonic sie nie mozna od samego rana!!!!!! odkladaja sluchawke i maja z glowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSZĘ SIĘ UJAWNIĆ A NIE OBRAŻAĆ PANIE Z REJESTRACJI.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
zgadzam sie dokładnie z tym co napisałas pozatym mi na oddatke dali lek na bol kótry mnie uczulił ( mimo,że wymieniłam na jakie leki jestem uczulona)i nastepnego dnia spuchłam:( takze doktorze S moze czas zmienic dyscypline.... np na hmm nic sensownego nie przychodz mi do głowy
do góry