Widok

Pokazać, czy nie? ;)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny! :)

Zastanawiam się, czy pokazać się przed ślubem narzeczonemu w sukni...
Jak to było z Wami? Postawiłyście na zaskoczenie, czy ustalałyście z przyszłym mężem Wasz wygląd? :)

Pozdrawiam
;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj maz wybral mi sukienke a zobaczyl mnie w niej dopiero w dzien slubu bylo warto hi,hi

image
ja nie pokażę - zobaczy mnie dopiero w dniu ślubu, na pewno będzie wzruszony:)))

pewna dziewczyno, a dlaczego uważasz, że możesz się swojemu przyszłemu mężowi nie spodobać? Jaką będziesz miała sukienkę?

image
image
Jeszcze nie wybrałam, ale będę mierzyć niedługo kilka sukni (różne kroje i kolory) i zastanawiam się, czy jemu też "podejdą"... A co, jeśli w dniu ślubu mu się nie spodobam? ;)
mój Paweł nie wiedział nawet jaki kolor ma suknia, ani jaki krój !!
zobaczył mnie dopiero gdy tata wprowadzał mnie do sali ślubów, to piękne uczucie, widzieć tak zaskoczoną i szczęśliwą minkę męża :)

Mój ze mną wybierał i polecam to każdej dziewczynie;)
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Gratuluję pewna dziewczyno:) Nie wiedziałam:)

A co do sukni.... Wiesz, myślę, że większość facetów nie bardzo zwraca uwagę na szczegóły...Oni widzą całościowy efekt Dla niego tak czy inaczej jesteś najpiękniejsza, ale jak mu tej sukni nie pokarzesz, to będzie zaskoczony i lepiej zapamięta tą chwilę...

Mój Mąż sam zaprojektował spódnicę.. Nie wiedział jednak, jaki krój będzie miał gorset, ani z jakiego materiału będzie to wszystko...

Zobaczył mnie w "całości" w dniu ślubu...

niezalenie od kroju sukni będziesz wyglądała pięknie, w dniu slubu uśmiechnięta, szczęśliwa i to pierwsze zostanie przez niego zauważone:))a sukienka to może być Twój prezent dla niego, tylu już widziałam Panów młodych, którzy prawie płakali jak zobaczyli swoje przyszłe żony dopiero przy ołtarzu (z wrażenia oczywiście)...:))
przecież każda z nas stara się wyglądać pięknie, tylko każda w swoim stylu:)

image
image
nie pokazuj
Nie przeprasam za bledy
no mój mnie też dopiero zobaczył jak przyjechał po mnie przed błogosławieństwem:)

image

Wiecie co? Nie pokażę! :)))
:)

nie pokazuj:)))

image
image
pewnie, nie pokazuj!Niech to będzie totalne zaskoczenie:-)

image

image

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy ktoś miał styczność z hiszpańska mucha?? (38 odpowiedzi)

JW. Działa czy nie działa??

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (79 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

do góry