Widok
Pokój dla dziecka - meble modułowe
Dzień dobry. Własnie jesteśmy w trakcie przeprowadzki do Trójmiasta. Duża zmiana dla nas wszystkich. Mamy całe mieszkanie do umeblowania. O ile na salon i sypialnie mam juz pomysł to nie wiem co zrobić z pokojem mojej córki. Ma 12 lat. Czytałam o meblach modułowych. Są lepsze niz tradycyjna meblościanka? Co sądzicie?
Zdecydowanie moduły zamiast meblościanki. Można je dowolnie przestawiać, jak się znudzi jedno ustawienie, to stworzyć nową koncepcję. Possi light w salonie BRW mają jeszcze opcję z różnymi kolorami frontów, więc można wg swoich upodobań łączyć kolory no albo wybrać jeden, ale z szerokiej gamy. Meblościanki nie dają takich możliwości, już nie mówię o tym, że w ogóle mi się za bardzo nie podobają, bo zazwyczaj są takie nie na czasie :)
Ja właśnie jestem świeżo po zakupie tych modułów possi light i naprawdę jestem zachwycona, idealnie mogłam je sobie dopasować do swojego salonu, z meblościanką tak się nie da. Poza tym ten styl, nowoczesny, wszystko dopracowane w każdym szczególe. Rozważam zakup tych modułów także do pokoju dziecka, planujemy przed szkołą na szybko remont jego pokoju
Zdecydowanie potwierdzam - nowe meble od BRW rozłożyły mnie na łopatki, choć moja wcześniejsza opinia o ich meblach nie była najlepsza. Tutaj przede wszystkim wyróżnia się funkcjonalnośc, gdyż - jak pisze Jo_Asia - moduły umożliwiają Ci w praktyce dowolną aranżację pomieszczenia. A w Possi Light dodatkowo decydujesz o kolorze mebli.
Czy będą OK do pokoju dziecka? Tego nie wiem, bo to kolekcja zaprojektowana wyraźnie pod kątem salonu. Może zwykłe Possi będzie bardziej OK?
Czy będą OK do pokoju dziecka? Tego nie wiem, bo to kolekcja zaprojektowana wyraźnie pod kątem salonu. Może zwykłe Possi będzie bardziej OK?