Widok
Pokój dla dziewczynki, jakie kolory?
Cześć dziewczyny.
Właśnie kupiliśmy mieszkanie i mamy dylemat co do kolorów w pokoju córeczki. Dlatego proszę was o radę.
Pokoik nie jest za duży. Jest prostokątny. Ściany mają ok 2,5 m ta z oknem i z drzwiami i ok 3,3 te drugie. Do ok godziny 15 jest słońce. Myślałam o użyciu dwóch kolorów, ale jakoś nie bardzo mam wizje jakich użyć żeby było ciepło i przytulnie. Licze na jakieś propozycję.
Z góry dziękuję za pomoc :)
Właśnie kupiliśmy mieszkanie i mamy dylemat co do kolorów w pokoju córeczki. Dlatego proszę was o radę.
Pokoik nie jest za duży. Jest prostokątny. Ściany mają ok 2,5 m ta z oknem i z drzwiami i ok 3,3 te drugie. Do ok godziny 15 jest słońce. Myślałam o użyciu dwóch kolorów, ale jakoś nie bardzo mam wizje jakich użyć żeby było ciepło i przytulnie. Licze na jakieś propozycję.
Z góry dziękuję za pomoc :)
ecru tapeta z delikatnymi gdzieniegdzie domkami z różem, jasne mebelki, zielone dodatki - to taka moja wizja :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
my mamy fiolet ale taki przybrudzony blady - tez do ok 14 mamy z tej strony slonce dodatki mamy biale i fioletowe
http://www.barwy-natury.com.pl/barwy-natury/ kolor wieczorna rosa 145
http://www.barwy-natury.com.pl/barwy-natury/ kolor wieczorna rosa 145
U nas pokój najpierw córki, teraz już obojga ma białe ściany i białe meble, plus kolorowe dodatki (czerwień, niebieski, zieleń).
Hej. Przesyłam fotki pokoju Magdusi. Ja nie lubię ostrych kolorów na ścianach, czy dwóch. U innych tak ale sama wolę w domu delikatne kolory. Wolę jak ściany są tłem do tego co w środku. A że mąż przed poznaniem mnie pomalował sypialnię i salon na mocny niebieski i czerwony w salonie... to trzeci niepomalowany pokój wybrałam brąz, żeby się dobrze czuć. No ale jak urodziłam córeczkę to mi się zmieniło, że jednak dla dziecka za smutno. Szukaliśmy naklejek w obi, nomi itp ale były małe elementy nawet jak był większy zestaw to raczej też dużo elemntów ale malutkich to by nie wyglądało ładnie. No trochę drogie te sowy ale cały pokoik rozweseliło, Madzia czasami nawet całuje króliczka na dole na ścianie. No i tak rozmieściłam, że mam naklejki na 3 ścianach. Co do przyklejania. Oni wysyłają taką najlejkę próbną jak na Twojej tapecie czy farbie się nie będzie trzymała to możesz odesłać im nie otwierając jakby całej paczki. My mamy zmywalną farbę i troszkę się podnosiły ale dosłownie ze 3-4 elementy ale mąż podmalował klejem do tapet i trzyma się idealnie a zero problemu.

Uploaded with ImageShack.us

Każdy listek jest osobno :) Także trochę to trwa ale cała nasza trójka dobrze się przy tym bawiła. Magda czekała jak zaczarowana. No i można pokombinować. Bo jak zwrócicie uwagę np moje gałęzie nie dotykają pnia. Naklejka robi się przez to jeszcze większa. Aha dodatkowo był jeszcze bolder tak to się chyba nazywa, swego czasu chciałam go oddać za darmo na forum bo już nie miałam gdzie go nakleić. Zestaw jest ogromny i wart tej ceny moim zdaniem. Ci co to sprzedają też kontakt super. I są trzy wersje kolorystyczne. Fakt zdjęcia moje nie oddają kolorów. Ja przeszukałam całe allegro i niektóre zwierzątka nie są takie fajne. Gdzieś była jeszcze naklejka "wieś'' tam zwierzątka też miały take fajne mordki.