Widok

Pokrycie dachu przez firmę czy "fucharza"???

Mamy mały dylemat....
Firma gdzie kupujemy pokrycie dachowe, zaoferowała nam też położenie dachu z 5-cio letnią gwarancją. Łączny koszt -materiały+robocizna 48 000 zł.
Facet "fucharz" zaoferował położenie dachu za 11 000 zł. Końcowa cena ta sama co firmy...
Sama nie wiem....

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to chyba lepiej wziac firme z gwarancja co?

image
image
kurcze też tak myślę, ale gadają mi że tamten facet to świetny fachowiec, różnica polega na tym, że on przychodziłby wyłącznie w niedziele, a firma jak wejdzie to robi od poniedziałku do piątku....

image

ej sory moj maz tez prowadzi firme budowlana i po godzinach jezdzi na fuchy czy to znaczy ze odwala fuszerke ?? nie robi wszystko bardzo dokladnie a dachu sie nie da pokryc raczej w jeden dzien
image

Uploaded with ImageShack.us
ale nikt tu nie mowi ze fucharz odwala fuszerke
tez przychodza do nas ludzie na fuchy i robia rewelacyjnie wiec nikt tu nic takiego nie powiedzial

asior ja bym wziela firme i miala spokoj od pon-pt i koniec a tak to sie bedzie ciagnac

image
image
madziulka masz rację, w piątek podpisałam umowę z firmą..., zaczynają w styczniu...

image

moim zdaniem dobrego wyboru dokonalas, powodzenia w dalszej budowie

image
image

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (42 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (414 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

białe blaty w kuchni (42 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

do góry