Widok
Polecany pediatra w RUMI
Mieszkam od niedawna w Rumi i nie znam tutejszych przychodni ani lekarzy. Czy możecie polecić jakiegoś pediatrę? Najlepiej takiego, który będzię dobry już dla noworodka. Ewentualnie jeszcze Gdynia Chylonia, Cisowa, Pustki Cisowskie. Będę wdzięczna za opinie :)
Dr Lemka- niegdyś gburowaty (aczkolwiek ostatnio to nawet pożartować umie ), ale bardzo dobry lekarz, pulmunolog i alergolog tez. Amelka jest właśnie u dr Lemka i antybiotyk to faktycznie ostateczność. Ale mało mówi i o wszystko trzeba pytać.
Synek jest zapisany do dr Lipskiego, jak na razie na szczęście nie wiem za dużo, aczkolwiek wrażenie bardzo dobre.
Dr Budzińska, za każdym razem Amelka z antybiotykiem wyszła, ogólnie nie jestem do tej Pani przekonana.
Synek jest zapisany do dr Lipskiego, jak na razie na szczęście nie wiem za dużo, aczkolwiek wrażenie bardzo dobre.
Dr Budzińska, za każdym razem Amelka z antybiotykiem wyszła, ogólnie nie jestem do tej Pani przekonana.
Od 8-miu lat dr. Budzinska
mój syn prawie 3 lata do dr Perłowskij chodzi prawie zawsze nigdy nie dała antybiotyku bez wskazania, miał dwa razy ale były zajęte oskrzela i tylko dlatego. za to z Lemka miałam ostatnio dużo więcej styzności gdyż można spokojnie zadzwonić i poprosić o wizytę prywatną, a przy dwójce dzieci to już czasem nie uniknione do tego małych. no i powiem, że tez pozytywne wrażenia zrobił mimo wcześniejszego złego. jedyny jego minus że trzeba dopytywać się.
u Budzińskiej byliśmy tylko raz dlatego, że poożna od razu powiedziała, że ona bardzo szybko daje antybiotyk, a dla mnie to też ostateczność i lepiej unikać ich.
u Lipskiego byłam też raz i młody się rozryczał tak, że nie mogłam go uspokoić, a on nigdy nie płacze w przychodni nawet na szczepieniach czy szczegółowych badaniach więc już nigdy na pewno do niego nie pójdę:))
ale tak jak mi radziła moja położna najlepiej iść po razie dwóch do każdego z tych lekarzy i się samemu przekonać zawsze można zmienić.
moja szwagierka 4dzieci i każde u dr Lemki. moja córka teraz też u niego bo on się dużo ostatnio jej nabadał i tak zostało.
u Budzińskiej byliśmy tylko raz dlatego, że poożna od razu powiedziała, że ona bardzo szybko daje antybiotyk, a dla mnie to też ostateczność i lepiej unikać ich.
u Lipskiego byłam też raz i młody się rozryczał tak, że nie mogłam go uspokoić, a on nigdy nie płacze w przychodni nawet na szczepieniach czy szczegółowych badaniach więc już nigdy na pewno do niego nie pójdę:))
ale tak jak mi radziła moja położna najlepiej iść po razie dwóch do każdego z tych lekarzy i się samemu przekonać zawsze można zmienić.
moja szwagierka 4dzieci i każde u dr Lemki. moja córka teraz też u niego bo on się dużo ostatnio jej nabadał i tak zostało.
w rumii janowo jest nowa przychodnia Imed oczywiście na NFZ czyli darmo polecam dr Skowron chodzę do niej jescze wtedy kiedy córka była noworodkiem wcześniej byłam z moją córeczką zapisana do panaceum do dr Pecury tej młodszej ale masakra dziecko miało zaparcia i wysypke a ona bez żadnych badań stwierdziła że to nie alergia a dzieki temu że zmieniłam przychodnie i trafiłam na super lekarza okazało sie że to nietolerancja laktozy polecam dr Skowron
Jestem mama dwojki dzieci. Od noworodka jedno i drugie bylo prowadzone przez dr Lemke.
Od czterech lat nie wyleczyl zadnej choroby u moich dzieci( oskrzeli,wysypek nawet zwyklych wirusowek)przewaznie konczylo sie szpitalem. Jest pulmonologiem a nie potrafi pomoc 1,5 rocznemu dziecku po dziesiatym zapaleniu oskrzeli:(
Starsza corka przez pol roku dusila sie po nocach ,ze karetka ja zabiera to lekarz twierdzil za kazdym razem ze to zapalenie krtani. i tak chodzilam co tydzien po nowe antybiotyki. MASAKRA.
Co okazalo sie w szpitalu na Polankach ze ma krztusca:( najsmiesniejsze ze krztusca zasugerowalam doktorkowi ze to moze to co ironicznie sie usmiechnal.zawsze przepisywal antybiotyk,zadko inhalacje.
Mam wrazenie ze leczy tam za kare. Gburowaty,nic nie mowi . Mam wrazenie ze mowienie sprawia mu bol.
Ogolnie odradzam ta Przychodnie. w ostatecznosci dr perlowska.
przenioslam dzieci do dr skowron do Imedu, ciezko cokolwiek mi powiedziec ,jestem po pierwszej wizycie. Wrazenie dobre,zobaczymy jak bedzie z leczeniem...
Od czterech lat nie wyleczyl zadnej choroby u moich dzieci( oskrzeli,wysypek nawet zwyklych wirusowek)przewaznie konczylo sie szpitalem. Jest pulmonologiem a nie potrafi pomoc 1,5 rocznemu dziecku po dziesiatym zapaleniu oskrzeli:(
Starsza corka przez pol roku dusila sie po nocach ,ze karetka ja zabiera to lekarz twierdzil za kazdym razem ze to zapalenie krtani. i tak chodzilam co tydzien po nowe antybiotyki. MASAKRA.
Co okazalo sie w szpitalu na Polankach ze ma krztusca:( najsmiesniejsze ze krztusca zasugerowalam doktorkowi ze to moze to co ironicznie sie usmiechnal.zawsze przepisywal antybiotyk,zadko inhalacje.
Mam wrazenie ze leczy tam za kare. Gburowaty,nic nie mowi . Mam wrazenie ze mowienie sprawia mu bol.
Ogolnie odradzam ta Przychodnie. w ostatecznosci dr perlowska.
przenioslam dzieci do dr skowron do Imedu, ciezko cokolwiek mi powiedziec ,jestem po pierwszej wizycie. Wrazenie dobre,zobaczymy jak bedzie z leczeniem...
do niezadowolona: mojej kuzynce lekarka powiedziała ze to że dziecko nie je to ,w tym przypadku wina rodziców i powinna iść do psychologa. Oczywiscie kuzynka oburzona, obrazona itp ale lekarz miał racje - ku mojej sympatii do kuzynki.
Także weź pod uwagę to co mówił - poobserwować nie zaszkodzi. Ja przyjmuję krytykę na klatę
Także weź pod uwagę to co mówił - poobserwować nie zaszkodzi. Ja przyjmuję krytykę na klatę
Ja potwierdzam wypowiedź poprzedniczki na temat dr. Lemki.. chyba pseudo doktora... też do niego chodziłam z dwójką dzieci... po 10tym Bactrimie zrezygnowałam...
przerobiłam też dr. Szymańską... po 3 miesiącach chodzenia do niej (raz w tygodniu) mój syn wylądował u dr. Skowron z okołosokrzelowym zapaleniem płuc... i dopiero ta kobieta otworzyła przed nami drzwi do wyzdrowienia. Pójdę za nią wszędzie!
Lemce to w ogóle powinni zabrać prawo do wykonywania zawodu.
przerobiłam też dr. Szymańską... po 3 miesiącach chodzenia do niej (raz w tygodniu) mój syn wylądował u dr. Skowron z okołosokrzelowym zapaleniem płuc... i dopiero ta kobieta otworzyła przed nami drzwi do wyzdrowienia. Pójdę za nią wszędzie!
Lemce to w ogóle powinni zabrać prawo do wykonywania zawodu.
a ja polecam dr Balińską z Panaceum, chodzę do p.doktor od kilkunastu lat z dziećmi i ze sobą, jestem zadowolona, zawsze słuszna diagnoza i odpowiednie leki; mimo iż różne są opinie ja jestem zadowolona. Fakt, że różni są ludzie i mają różne potrzeby, tak samo lekarze mają róże podejście do pacjenta. Ja gorąco polecam p.doktor.