A położną środowiskową mam z przychodni na Kolobrzeskiej. Jak się tam zapisywałam, to od razu musialm wybrać kogoś. Mam p. Agnieszkę Klamrowską, ale jeszcze nic o niej nie wiem :)
Dziewczyny,
zdecydowałyście się na kogoś z Kołobrzeskiej? Rozumiem, że pediatrę wybiera się po narodzinach dziecka? Przy pierwszej wizycie? Czy warto zajść wcześniej?
dr Węgrzyk- moja corcia ma dopiero 2,5 miesiąca ale jak na razie to jestem bardzo zadowolona. Ma super podejście do dzieci, nie spieszy się, tłumaczy wszystko dokładnie. Jest bardzo ciepła i życzliwa
Dzięki :)
A może wiecie czy połozną środowiskową wybiera się na Jagiellońskiej czy na Kołobrzeskiej? To też muszę załatwić, a nie byłam do tej pory do przychodni zapisana, bo chodziłam do Medicoveru...
Ja rowniez polecam dr Zagorska.Jest swietna.Moja corka chodzila do niej kilka lat.Duzo pomogla,bo moja Julka czesto chorowala.Wczesniej chodzila do dr Bialynickiej,ale do szalu mnie doprowadzaly ciagle kolejki do niej do rejestracji i brak miejsc.A wcale nie uwazam zeby byla lepsza od Zagorskiej.
na jagiellonskiej chyba nie ma dzieciecego pediatry (chyba) a na kolobrzeskiej polecana jest wegrzyk moja kuzynka tam synka zapisala i ja moja malutka jak sie urodzi tez do niej zapisze :)