Widok
Polećcie proszę dobrą pralnie chemiczną!!!!!
Witajcie,
Bardzo Was proszę o polecenie dobrej pralni chemicznej, gdzie mogę bez obaw oddać suknię do czyszczenia przed ślubem. Suknia jest drapowana na kole, ma dużo koralików, dół zdobiony koronką i koronkowe bolerko z drobniutkimi cekinami. Boję się oddać suknię w jakimś centrum handlowym, żeby mi jej ni zniszczyli.
Czytałam w poprzednich wątkach, że polecacie pralnie chemiczną gdzieś przy Władysława IV w Gdyni. Czy możecie podać mi dokładny adres lub telefon do tej pralni?
W internecie nie znalazłam żadnych namiarów; mieszkam poza Gdańskiem, Gdyni prawie w ogóle nie znam, wiem tylko gdzie jest salon Madonna.
Bardzo proszę o pomoc i polecenie dobrej pralni wraz z adresem lub telefonem.
Z góry dziękuję :)
Bardzo Was proszę o polecenie dobrej pralni chemicznej, gdzie mogę bez obaw oddać suknię do czyszczenia przed ślubem. Suknia jest drapowana na kole, ma dużo koralików, dół zdobiony koronką i koronkowe bolerko z drobniutkimi cekinami. Boję się oddać suknię w jakimś centrum handlowym, żeby mi jej ni zniszczyli.
Czytałam w poprzednich wątkach, że polecacie pralnie chemiczną gdzieś przy Władysława IV w Gdyni. Czy możecie podać mi dokładny adres lub telefon do tej pralni?
W internecie nie znalazłam żadnych namiarów; mieszkam poza Gdańskiem, Gdyni prawie w ogóle nie znam, wiem tylko gdzie jest salon Madonna.
Bardzo proszę o pomoc i polecenie dobrej pralni wraz z adresem lub telefonem.
Z góry dziękuję :)
Ten budynek jest na ul. Władysława IV i jest bardzo widoczny bo jest wysoki :) Nie da się go nie zauważyć. Jak miniesz Dworzec Wzgórze Św. Maksymiliana to zaraz za skrzyżowaniem pojawi się ten budynek :) a pralnia jest praktycznie zaraz obok niego :)
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Madzia!
Strasznie mocno Ci dziękuję za pomoc!!!!!
Do Gdańska mi bliżej więc pewnie tam pojadę.
Ja słyszałam tylko o tej pralni w Gdyni, stąd pytanie właśnie o nią. Wiem na pewno, żeby nigdy nie oddawać rzeczy do pralni w ETC na Zaspie bo bardzo je tam niszczą albo gubią.
Jeszcze raz wielkie dzięki!!!
Strasznie mocno Ci dziękuję za pomoc!!!!!
Do Gdańska mi bliżej więc pewnie tam pojadę.
Ja słyszałam tylko o tej pralni w Gdyni, stąd pytanie właśnie o nią. Wiem na pewno, żeby nigdy nie oddawać rzeczy do pralni w ETC na Zaspie bo bardzo je tam niszczą albo gubią.
Jeszcze raz wielkie dzięki!!!