Widok
Ja mam w tym samym terminie slub i wesele i rezerwowalismy sale juz w lutym. Dziewczyny troche malo czasu sobie dalyscie na wybor sali. Moja kuzykna 2 miesiace temu szukala na lato sali i wszystko bylo juz zajete... Tylko my jestesmy z Gdyni wiec w tych okolicach szukali...
NIe chce Was straszyc ale powinnyscie jak najszybciej sie tym zajac!
NIe chce Was straszyc ale powinnyscie jak najszybciej sie tym zajac!
Powiem Wam, że odważne jesteście. Dzikie tłumy rzuciły się, aby brać ślub 07.07.07. Teraz aby znaleźć salę na ten termin, musiałybyście mieć fuksa - ktoś zrezygnuje, albo otworzy się nowy lokal albo wykombinujecie miejsce, które nie jest popularne.
Na Weselniku już pół roku temu odzywały się pary nie mogące znaleźć nic na tę datę...
Na Weselniku już pół roku temu odzywały się pary nie mogące znaleźć nic na tę datę...
My tez szukalismy na ta date i bardzo bylo ciezko (w pazdzierniku). W koncu znalezlismy 2 miejsca, ktore mialy ten termin wolny i zdecydowalismy sie na jedno z nich (Dwor w Bychowie). Ale wolny tez byl termin na zamku w Rzucewie - naprawde fajne miejsce. Wiem, ze to nie w Gdansku, ale jak tak wam zalezy na dacie, to moze warto sprobowac.
Powodzenia.
Powodzenia.