Widok

Policja szuka winnych awantury na plaży w Gdyni

Opinie do artykułu: Policja szuka winnych awantury na plaży w Gdyni.

Po bijatyce chorzowskich pseudokibiców z Meksykanami na gdyńskiej plaży zatrzymano trzy osoby, jedna trafiła do szpitala z raną kłutą. Za awanturę przeprasza Wojciech Szczurek, jeden z gdynian proponuje wspólne żegnanie marynarzy flagami Meksyku.Do agresywnych zachowań pseudokibiców Ruchu Chorzów, którzy w niedzielę rano przyjechali do Gdyni na mecz Pucharu Polski z Arką, dochodziło już od przedpołudnia. Duża ich grupa piła alkohol na miejskiej plaży w śródmieściu Gdyni.- Odpalali petardy na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam nadzieje ze meksy poplyna do Rygi ,Talina i Sankt Petersburga

jak tam się będą tak zachowywać ,to dopiero będzie się działo
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dlaczego nie zatrzymano Meksykan za stawianie oporu policji przy aresztowaniu i za udział w bójce z użyciem noża ?

oraz z użyciem niebezpiecznych narzędzi tj. utłuczonych butelek tzw. tulipanów.

Prawo w Polsce działa wybiórczo ?

Meksykanie są wyjęci spod prawa?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam cas i chec

Więc gdzie i o ktorej?
Wez zolto-niebieski szalik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naoczni świadkowie

Jestem lekarzem, jeszcze niedawno często jeżdżącym w pogotowiu. To co opowiadają naoczni świadkowie wypadków, przy całym szacunku dla nich, bo emocje i stres, nie jest w pełni wiarygodne. Ilu świadków tyle wersji zdarzenia, oczywiście w wiekszości wykluczających się. Tylko monitoring może wnieść troche obiektywizmu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawada jest taka ze ta kobieta tak naprawde to nie zadan przeszkoda sami wiecie ze nawet jakby miedzy ta dziewczyna i tym Meksykancem nic nie bylo to i tak polscy kibice by nie dali spokoju oni juz wczesen byli najebani jak worki od kartofli ta polska gowniara to tylko przykrywka pewnie z filmiku widac ze meksykanie sie postawali ale widac ze sie bic nie chcieli tylko postraszyli pewnie dla zabawy bo oni maja takie poczucie humoru ale ci nasi wojownicy to kurka jak zawsze musieli sie popisac na wielka skale a z drugiej strona ta polka kurka gebe rozpuscila mogla sie zachowac inaczej bynajmniej sprobowac olac jesli zeczywisce Meksykanin byl nachalny to moje zadanie zobaczymy jaka bd prawda ale napewno polacy za ta niezlomna postawe dostana po grzywny i wpitol na dolku jak ich zwerbuja jescze raz szkoda ze mnie tam nie bylo napewno bym jakiegos kibola uszkodzil :D:D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja

rzucanie na plaży torped to nie jest łamanie prawa o tym policja już przed 13 wiedziała
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

arka wstyd

my zdobylismy gorke,a ruch plaze.miałem szacunek do sledzi bo zza miedzy.trzeba było zebrac sie w 500 i pogonic wplaw wisłą.Dacie pomiatać swoim miastem,słąbo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobre :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przeciez widac na filmie ze meksykanie cos krzycza i wtedy jeden z ruchu podbiega i zaczynaja sie prac. Nawet jesli Meksykanie ich prowokowali to podejrzewam ze nie spodziwali sie takiej reakcji.

Skoro jakas kobieta niby dostala w twarz to niech sie ujawni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to na kolankach pójdziesz do tych z chorzowa żeby ci żonke pozwolili dotknąć?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

film jest powycinany
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wysuwaj śmieciu.

Przyjechał Chorzów i narobił brudu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

To nie o tę scenkę chodzi,

choć dziennikarze podchwycili, jakby byli ślepi.

Co ona daje Meksykaninowi? Hehe, puste butelki na tulipany.

I co czego to dochodzi, żeby porządku na gdyńskiej plaży pilnowali meksykańscy goście!?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

100/100
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moim zdaniem...

Za bezpieczeństwo normalnych ludzi wpuszczając na plażę to bydło z chorzowa odpowiedzialność powinni ponieść przedstawiciele dowództwa policji i straży miejskiej (w końcu straż też powołana jest do utrzymania porządku), którzy w tym dniu pełnili nadzór. Ludzie winią całą policję a prawda jest taka, że zwykłym "krawężnikiem" dowodzą ludzie, którzy powinni być kompetentni. Zatem dowództwo powinno ewentualnie odpowiedzieć za brak nadzoru nad plażą pełną kiboli, ale też zwykłych ludzi.. Takie moje zdanie..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam się z przedmówcą

pseudopolaczki by już chciali przepraszać to latynoskie bydło.
w USA od dawna mają z nimi duży problem więc zamykają ich razem z murzynami w pudłach na dziesiątki lat.
tylko ktoś kto nie zna realiów meksyku i tym podobnych dzikich państw uwierzy że to tacy grzeczni chłopcy. prawda jest taka, że mordują się gorzej niż Ukraińcy czy Rosjanie a życie ludzkie nie ma tam żadnej wartości.
w Niemczech, USA, czy GB społeczeństwo stało by po stronie swoich, a Polacy to ciapy, które chcą wszystkich przepraszać, a swoich chłopaków od razu obarczają całą winą i skazują.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

No właśnie też to mnie ciekawi, a nie mogę doczekać się normalnej odpowiedzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od wieczzora zaczyna dominować wersja policji o szlachetnych kibicach broniacych kobiet.

Kto widział choć raz to bydło na ulicy nie uwierzy w bajki , ze kibole za zdolni do bronienia kogokolwiek.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

Przeciętny Japończyk nie będzie biegał z nożem aby zgwałcić kobietę. Miasto Juarez w Meksyku mówi ci to coś? Jeśli nie to wpisz w przeglądarkę. Takich miast jest wiele w tym kraju. Biały turysta w dzień może mieć poderżnięte gardło lub zostać porwanym na ulicy lub w taksówce. Meksyk to kraj gangów narkotykowych. Widziałem kiedyś zagranicą zachowanie Meksykanów, prowokują, zaczepiają kobiety. Nie bronię kibiców bo oni nie są lepsi. W tym wypadku chodzi o politykę, dzięki nieudolności policji będzie można wprowadzić nowe przepisy umniejszające prawa zwykłych obywateli.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry