Widok

Policystyczne jajniki

Witam od roku staramy się z mężem o dziecko. Niestety nie ma żadnych postępów. Lekarz stwierdził u mnie policystyczne jajniki. Biorę duraston na wywołanie okresu i clostyberzyt ale zawsze co drugi miesiąc ponieważ lekarz stwierdził że jak co miesiąc to mogą robić się torbiele. Oprócz tego biorę glucophage i bromergon i nadal nic. No są pęcherzyki kilka zastrzyków miałam i nic. Powiedzcie mi miala może któraś z was też tak? Już powoli rozsypuje się...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widocznie zadne dziecko nie chce mieszkac w waszej rodzinie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie mam pco ale znalezienie dobrego lekarza to podstawa. Nie wiem jak się nazywa Twoj ale bardzo polecani są lekarze z Gamety w Gdyni. Z Pco udaje się zajsc w ciążę, znam sporo przypadków więc głowa do góry. Na pewno sie uda, tylko znajdź dobrego specjalistę

Nie poddawaj się. Znajoma też parę lat czekała. Lekarze jej mówili, że ma marne szanse. A potem urodziła synka, a ledwie się obejrzała i ma teraz córkę. Więc głowa do góry. Rok to nie tak długo. Wiele osób czekało dłużej, ale widać, że warto, bo z efektami. Pozdrawiam.
Miałam identycznie być może pomogły mi herbatki inofolic piłam je A odkąd je piłam po miesiącu zaszła w ciążę Wrazie pytam możemy przejść na np mesengera

Inne tematy z forum Kobieta

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (74 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

Dobry szampon na łupież (46 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Czy warto zatrudnić prywatnego detektywa, jeśli podejrzewam zdradę? (4 odpowiedzi)

Cześć, Na wstępie pragnę wszystkich powitać. Nie wiem, czy piszę w dobrym dziale, ale od jakiegoś...

do góry