Widok

Polmed był ktos na rozmowie?

jestem zaproszona na rozmowę ,czy ktos ma doświadczenie z tą placówką medyczną?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A na jakie stanowisko aplikowałaś?
ne recepcję
już dawno po rekrutacji..na neopotyzm nikt z nas nic nie poradzi :/
cholera to po co dzwonią i zapraszają na rozmowę????????????????? zero szacunku do drugiego człowieka....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moniko - może lubią jak bezrobotni się męczą i tracą ostatnie grosze na dojazd po czym całują klamkę ??! Niestety niektórym to sprawia wątpliwą wg. mnie przyjemność...Albo co bardziej prawdopodobne dają fikcyjne ogłoszenia żeby mieć urzędowy d*pochron przed różnymi urzędami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kończąc temat, byłam na rozmowie, która trwała może 3 min...
1800zł netto czy to jest naprwdę nieosiągalne????? oferują najniższą i po rozmowie...
Norma..Najniższa krajowa i przynajmniej na dłuuugi początek umowa śmieciowa..A chętnych i tak nie brakuje a koniec końców i tak biorą osobę po znajomości...Masakra..Co się u nas dzieje w tym chorym kraju???????????????
żona tam pracowała .wyzysk i brak szacunku dla pracownika . z reszta to norma w tym kraju
1350 zł płacą na Zaspie... brak słów
Czy wiecie może,czy nadal takie same warunki finansowe na recepcji jak we wcześniejszych wpisach?
Dziewczyny są mega mile. Praca jednak stresująca. Kasa... słaba ale powyżej krajowej.

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry