Widok

Polmos Starogard Gdański

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś kupował wódkę z Polmosu w Starogardzie?? Słyszałam od znajomej że jest dużo taniej.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
up...
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szukając wódki dzwoniliśmy też do Polmosu. Bardzo niemiła Pani wysyczała nam do słuchawki że musimy miec koncesje, a cen i tak by nam nie podała przez telefon.

Bo odwiedzeniu w marcu kilku hipermarketów, hurtowni - najtaniej dla nas było w hurtowni "Zet" w Pszczółkach(bez koncesji można).
image image
przy Polmosie jest sklep firmowy i z tego co wiem wcale nie mają tam dobrych cen, my kupiliśmy wódkę w hurtowni na małym dworcu
Dokładnie tak.
Ok. 2 m-ce temu byłam w Starogardzie, więc przy okazji zajrzałam do ich sklepu firmowego. Rewelacji nie ma - wszystkie wódki jakie sprawdzałam (nawet te produkowane w Starogardzie) były droższe niż w trójmiejskich marketach.
image
a czy w Zet jest również piwo?
image
image
Czy piwo mają to nie wiem, wino z pewnością.
Tu masz linka do stronki. O ceny spokojnie można dowiedziec się przez telefon:)
http://www.fhzet.stg.pl/index.php?p=glowna
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry