Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
r.n.klient - opinia wątek zamknięty Uwaga! Odradzam każdemu. Radzę poczytać o sytuacji finansowej tego...
~r.n.klient
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 20 grudnia 2019

Ja - opinia wątek zamknięty Najgorszy deweloper z jakim miałam do czynienia.Zalało mi komórkę lokatorską...
~Ja
-

dodano: 21 sierpnia 2020

Norbert Miotk - opinia wątek zamknięty Firma która sądzi, że szkło w obrębie elewacji wystarczy aby ludzie przyszli....
~Norbert Miotk
-

dodano: 18 lipca 2020

Nie mam do czego się przyczepić wątek zamknięty Naczytałam się bardzo różnych opinii o tym deweloperze, ale muszę, przyznać,...
~Natalia
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 czerwca 2019

Masakra wątek zamknięty Osiedle Habrowe na Kowalach brak jakiegokolwiek kontaktu z Polnordem w...
~Tra
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 maja 2019

Dajemy szansę firmie z dużym stażem wątek zamknięty Podpisaliśmy umowę i na tym etapie bardzo polecamy tę firmę. Damy jeszcze...
~Kamila
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 maja 2019

Brama sopocka, ale jak zdążyłem się zorientować jakość jest wszędzie taka sama wątek zamknięty Na początek dlaczego zdecydowałem się na zakup mieszkania w Polnord? Trochę...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 marca 2019

Obsługa gwarancyjna wątek zamknięty Kupiłem mieszkanie z Polnordu na ostatnim piętrze. Po 2,5 roku, w czasie...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 stycznia 2019

Polnord Brama Sopocka reklamacje!!! wątek zamknięty Witam, jako mieszkanka ll etapu osiedla Brama Sopocka w Gdyni, ostrzegam...
~Mieszkaniec Brama Sopocka
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 maja 2018

Polnord Brama Sopocka II i III wątek zamknięty Witam. Od momentu podpisania umowy zakupu mieszkania w etapie II i III na...
~Zawiedziona
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 listopada 2018

Fatalnie wątek zamknięty Degrendolada i doprowadzenie do obecnego stanu osiedla pomarańczowego w...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 września 2018

Zawiedziony wątek zamknięty Ogólnie dramat. inwestycja niedokończona, stan zieleni i zagospodarowania...
~MARCIN
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 czerwca 2018

Polnord - BRAMA SOPOCKA - reklamacje wątek zamknięty Do momentu zakupu wszystko oczywiście jest poprawnie. Natomiast gdy w...
~KamilH
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 marca 2018

Nieporozumienie wątek zamknięty Dopóki chce się podpisać umowę kupna mieszkania, wszyscy są mili, załatwiają...
~zofia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 grudnia 2017

Koszmar nie Polnord wątek zamknięty Nie kupujcie mieszkań u tego dewelopera. Mieszkam w jednym z budynków na...
~karolina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 listopada 2017

Ok wątek zamknięty Mimo kilku niedociągnięć przy odbiorze mieszkania polecam dewelopera.
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 lutego 2017

Przestrzegam sąsiadów inwestycji spółki Polnord wątek zamknięty Jako bezpośredni mieszkaniec inwestycji Dwa Tarasy prowadzonej przez spółkę...
~sąsiad Polnordu
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 lipca 2014

Osieldle Wilanowska wątek zamknięty Jako mieszkaniec osiedla Wilanowska (przy ulicy Rogalińskiej)chciałbym...
~Piotrek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 marca 2015

Srbrzysta Podkowa .. na szczeście!!! wątek zamknięty w zeszlym roku - sierpniu -kupiłem mieszkanie na tym osiedlu. Obsluga w...
~Lolo
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 stycznia 2009

Nareszcie się polepszyło wątek zamknięty byłam ostatnio zapoznać się z ofertą Polnordu w Gdańsku. Przerażona opiniami...
~Delta
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 7 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
34

23

wątków

do góry