Widok

Pomoc domowa

Jelitkowo Temat dostępny też na forum:
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zatrudnieniem pomocy domowej i myślę, czy nie skorzystać z usług jakiejś agencji. Nasłuchałam się wielu historii o nieuczciwych nianiach i paniach sprzątających, że sama boję się komuś zaufać.

Mam pytanie, czy ktoś z Was korzystał z usług agencji zatrudniającej nianie, pomoce domowe, opiekunki itd.? Ostatnio widziałam ofertę Twojej Gosposi z Gdyni. Czy ktoś z Was korzystał z ich usług? Będę bardzo wdzięczna za Wasze rady i opinie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawsze można wykropkować najbardziej drastyczne literki. 8-]
Tłumaczenie:
- @&&@%%^@(( !!! - p....ło starego dziada do końca
he he rozumiem was
Jestem pomoca domowa , obecnie mam trzy domki ...Mam jeszcze wolne w poniedzialek i srode ...wiec zapraszam 12h anula15192@wp.pl
Bardzo dawno temu byłam pomocą domową, to nauczyło mnie dyscypliny i umiejętności słuchania oczekiwań innych. Otworzyłam firmę sprzątającą i okazało się, że nie wszyscy są godni zaufania i posiadają umiejętność sprzątania.
Ja jestem zdania że tak jak ja to mi nikt nie posprząta wiec wole sama sobie posprzątać niż zapraszać kogoś obcego do mojego domu. Chyba że naprawdę trafiłabym na bardzo uczciwą osobę. Jednak po co mam płacić i się później denerwować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Domowe sposoby na trądzik różowaty (5 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

Nerwica (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...

do góry