Widok

Pomoc domowa

Jelitkowo Temat dostępny też na forum:
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zatrudnieniem pomocy domowej i myślę, czy nie skorzystać z usług jakiejś agencji. Nasłuchałam się wielu historii o nieuczciwych nianiach i paniach sprzątających, że sama boję się komuś zaufać.

Mam pytanie, czy ktoś z Was korzystał z usług agencji zatrudniającej nianie, pomoce domowe, opiekunki itd.? Ostatnio widziałam ofertę Twojej Gosposi z Gdyni. Czy ktoś z Was korzystał z ich usług? Będę bardzo wdzięczna za Wasze rady i opinie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje drogie...
Każda obca osoba, czy z agencji czy poszukiwana na własną rękę stanowi "zagrożenie" nieuczciwej. Ale nie sądzę żeby to było częste. Biorąc z agencji macie pewność że gosposia nie otrzymuje dużo pieniążków więc i satysfakcja z pracy może być nikła :-( Ja sądzę że lepiej szukać na własną rękę i w ten sam sposób dać pracę osobie która będzie zadowolona z pensji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sama jestem taka pomoca domowa cena to 12-15 za h
Powiedzcie jak kształtują sie ceny takiej pomocy?
np. kiedy Pani przychodzi posprzątać 2- 3 razy w tygodniu
Witaj. Nie korzystałam z usług Twojej gosposi, ale słyszałam, że są ok, bo moja kuzynka ich sprawdzała. Myślałam, że są z Sopotu,bo ona tam szukała pani sprzątajacej.
Moja mama dorabiała sobie jako pomoc domowa, teraz też szuka. Jest naprawdę dokładna i porządna, ręczę za nią. Gdybyś chciała mogę podać Ci namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry