Widok
Odrobina otwartości myśle istnieje w każdej osobie tak jak i odrobina empatyczności , jak ktos sie tego wypiera oznacza to jedynie tyle , ze chce to w sobie zagłuszyc lub robic z siebie coś czym nie jest , różnica polega zaledwie na tym kto ile w sobie tego ma ( empati i otwartosci ) i tyle a fascynacja jest wszędzie , wszystko jak to sie trywialnie okresla zależy jedynie od tego w która strone sie sporzy i przez jakie okulary , przez okulary ślepca , czy zamalowane ciężko cos zobaczyc , wtedy najlepiej je zdjąć itd , nie bede się rozpisywał , ale mimo wszystko oczywiście m]pozdrawiam
Dobrze , ze tylko pisania , niestety mówie podobnie , ale jak zauważyłem styl mowienia jednak sie w kolo nie udziela , co ma swoje dobre strony , bo głupio byłoby słyszeć w kolo ten sam rodzaj wymowy odmiennej tylko tembrem glosu :) rozmaitość to jednak pozytyw , zawsze mozna się czegos doszukac i posmiac i zostac czyms zaskoczonym nawet gdy sie uwaza iż jest sie na wszystko przygotowanym.:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Podziałał pobudzająco , owszem... ale upał w ciągu dnia sprawił , że po odświeżeniu pozostało jedynie wspomnienie.. A co do reszty dni , jeśli będą tak gorące jak dziś , to będzie oznaka , że wiosna już sobie poszła i mamy lato.. a wtedy pozostaje jakoś przeżyć do jesieni :D
To , że mało czasu tu spędzasz to akurat dobrze ;) Ja trochę za dużo , ale pewnego dnia zniknę ;))))
Taak , taak , standardowo pozdrawiam :P
To , że mało czasu tu spędzasz to akurat dobrze ;) Ja trochę za dużo , ale pewnego dnia zniknę ;))))
Taak , taak , standardowo pozdrawiam :P
Najczęściej dopiero o tej , albo późniejszej porze laduje w domu a wychodze jakos tak o 6 , chyba mało tu czasu spędzam ( zamyślił sie )
sypiam normalnie czyli nie mam objawów wampiryzmu ( przynajmniej nic o tym nie wiem ) więc ogólnie jest ok , a co do burzy , to świetnie , mam nadzieje że zapach świeżego powietrza przesyconego ozonem nawet taki zaldwie będący mglistym wspomnieniem po snie podziałał pobudzająco na reszte dni :) , miłych snów i dobrego poranka.
Pozdrawiam
sypiam normalnie czyli nie mam objawów wampiryzmu ( przynajmniej nic o tym nie wiem ) więc ogólnie jest ok , a co do burzy , to świetnie , mam nadzieje że zapach świeżego powietrza przesyconego ozonem nawet taki zaldwie będący mglistym wspomnieniem po snie podziałał pobudzająco na reszte dni :) , miłych snów i dobrego poranka.
Pozdrawiam
Dokładnie tak , fakt że od czasu kiedy tu jestem widziałam kilka poważnych wątków , ale niestety w przeważającej części były te , które były podpuchami , mającymi na celu skłócić stałych forumowiczów , lub zakładane były z nudów z ewentualnym założeniem wzbudzenia w rozmówcach irytacji ...
Myślę , że ludzie którzy zaglądają tu czasem , wiedzą że tak to właśnie wygląda .
Myślę , że ludzie którzy zaglądają tu czasem , wiedzą że tak to właśnie wygląda .
Zaglądam z ciekawości , by zobaczyć co ludzie mają mądrego do napisania , a zastaję wielki off topic . Nie wiem czemu autorzy wątków nie zgłaszają pretensji , może sobie odpuszczają i spieprzają z tego forum jak widzą co się dzieje w ich wątku . Możemy tylko gdybać na ten temat . Chciałem tylko zwrócić uwagę na to zjawisko . Uzyskałem rozsądną odpowiedź do innej osoby , wobec czego uważam tę sprawę za zamkniętą .
A zauważyłeś , żeby ktoś z autorów wątku zwracał uwagę , że wątek zmienia ton i temat ??Mało tego , tak jak napisała Graszka , rzadko kiedy autorzy wątków są zainteresowani kontynuacja tematu..Gdyby ktoś zwrócił nam uwagę , być może byłoby inaczej , ale skoro autorzy wątku nie zgłaszają pretensji , to dlaczego występujesz w ich imieniu ? Tym bardziej , że Tobie nasz śmietnik nie jest potrzebny, to po co do niego zaglądasz ?
Wątki mogą ewoluować... Jak widzisz , żaden wątek nigdy się tu nie trzyma pierwotnego kierunku. Prędzej czy później ktoś napisze coś , co sprawia , że wątek idzie w zupełnie innym kierunku niż miał iść w założeniu. Może i jest tu jeden wielki śmietnik , ale jeśli Tobie się to nie podoba , to napisz do Admina w tej sprawie .. Już tu jeden był , który chciał wszystkim mówić , że tylko on ma rację...Każdemu pasuje co innego , widać mało komu przeszkadza to , że jest tu śmietnik :)))