Widok

Pomocy - szukam BARDZO DOBREJ kliniki leczenia niepłodności.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Was. Szukam dobrej kliniki leczenia niepłodności. Może mieliście styczność z takimi klinikami. Poradźcie mi jakiego lekarza wybrać i gdzie się udać. No i jak cenowo. Czy którejś z Was się udało w danej klinice.Nie jestem z woj.pomorskiego, ale najbliżej do kliniki mam w trójmieście, dlatego też bardzo liczę na Waszą pomoc. U mnie jest problem z niepękającymi pęcherzykami nawet po pregnylu, no i mam tylko jeden drożny jajowód, a mój mąż ma słabe wyniki nasienia - oligoozospermia. Może doradzicie gdzie mam uderzyć? O dzidzie staram się już 3 lata i nic :( Będę wdzięczna o pomoc i wszelkie informację. Z góry dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprotechnologia.
Najlepszy specjalista w tej dziedzinie leczenia nieplodnosci jest w Bialymstoku ale nazwiska nie pamietam.Jak chcesz ,moge sie dowiedziec.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
w Gdańsku Invicta dr Łukaszuk.
w Gdyni Gameta dr Śliwiński
Dziękuję za informację :) Białystok dla mnie troszkę za daleko, ciężko byłoby połączyć pracę z dojazdami. Natomiast która klinika jest lepsza? Gameta czy Invicta ?
Z całego serduszka mojego i mojego maleństwa polecamy invictę ;)
łukaszuk jest bardzo dobry - mój syn ma już 5 lat i jest zdrów jak ryba, a teraz jestem znowu w ciąży :)
Mam 3,5miesięczną córeczkę po leczeniu u dr Śliwińskiego w Gamecie. A problemy były podobne jak u Was. POLECAM!!! super lekarz i super człowiek - rzeczowy, miły, cierpliwy.
teraz najlepszych lekarzy masz w Gamecie, ja polecam bardzo tę klinikę i dr. Czecha - dokładny, cierpliwy, miły i nie odpuszcza :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr. Śliwiński Gameta nasz cud będzie z nami za 9 tygodni bardzo polecam!
image
image
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję! Czy macie może jakieś namiary na dr. Śliwińskiego i czy długo oczekuje się na termin? A jak tam cenowo?Dziękuję za informację - są mi bardzo pomocne...
Zadzwoń do kliniki Gameta w Gdyni tel.: /+48/ 58 664 25 25
Dziękuję wam za pomoc. Zarejestrowałam się na października do dr. Śliwińskiego - jestem pełna nadziei , że mi pomoże...
jestem w 34tc dzięki klinice invimed w Gdyni i dr.Kwiecińskiemu, więc polecam :) zaznaczę również że staraliśmy się o dziecko 5 lat
~ Aneta
Ja też staram się już kilka lat i powoli tracę nadzieję. Na razie wybrałam dr. Śliwińskiego może on mi pomoże ...
grunt to dobra diagnoza i konkretne leczenie, powodzenia :)
Karolinka29
~ nie dziękuję, żeby nie zapeszać.
O jessss....skąd takie wnioski, że najlepszych..massakra...rzygam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
~ Wika
Gratuluję , że Ci się udało :) A podchodziłaś do IUI czy naturalnie??
życzę powodzenia, obyś już niedługo ujrzała piękne dwie kreseczki na teście :)
Mam zaawansowaną endometrozę (bez objawów - wyszło na USG). Byłam leczoną całą masą hormonów. Potem dr Ś przepisał mi Clostilbegyt (miedzy 3 a 7 d.c). Najpierw brałam go po jednej tabletce, a potem dawkę podwójną. Jajniki pracowały jak szalone. I w cyklu gdy miałam podwójną dawkę, określił dokładnie termin owulacji i przepisał mi zastrzyk w brzuch z Ovitrelle na pękniecie pęcherzyka. I chociaż powiedział mi, ze szanse na ciążę są jak 1 do 100, to ja .... zaszłam w ciążę. Jak to usłyszałam, to po prostu w gabicenie u niego się rozpłakałam...
I Tobie życzę tego z całego serca!!!!
Wika ja też mam zaawansowaną endometriozę, fajnie że u ciebie tak łatwo poszło, ja niestety robiłam już bardzo dużooo miałam kilka różnych zabiegów itp. itd. udało się po 2 latach leczenia u doktora Czecha - jestem naprawdę trudnym przypadkiem (nawet konsultował mnie mój lekarz właśnie z dr. Śliwińskim), ale ciąża szybciutko obumarła także ja póki co kończę już leczenie, jak się uda naturalnie to fajnie, jak nie to trudno
Cześć dziewczyny wczoraj miałam pierwszą inseminację w Invimed u dr Kwiecińskiego jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi lekarz dokładnie wytłumaczył przyczynę i na czym polega inseminacja z czystym sumieniem mogę polecić Invimed i dr Kwiecińskiego.Teraz pozostało mi czekać na wyniki trzymajcie kciuki :)
Słuchajcie czy muszę mieć aktualne badania na 1 wizytę? Niestety nie zrobię już badań bo mam dzisiaj już 7 d.c., a z tego co wiem to badania robi się na początku okresu. Umówioną wizytę w Gamecie mam na 19 d.c. Pozdrawiam
Jest tam kto :) ?
Opinia została zablokowana przez moderatora
Ja też polecam inviktę! Najlepszy lekarz to profesor łukaszuk, ma ogromną wiedzę, którą umiejętnie wykorzystuje.
http://www.darplodnosci.pl/naprotechnology - polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
INVICTA W GDAŃSKU
dobrą kliniką (jak nie najlepszą) jest invicta masz nr do nich 58 58 58 801

Ze swojej strony mogę polecić klinikę https://parens.pl Na ich stronie znajdziesz namiary i wszystkie potrzebne informacje. Nie chciałabym wchodzić w szczegóły swojego problemu. Jednak po kilku latach starań z mężem, już załamani udaliśmy się tam po pomoc. Leczenie trwało jakiś czas. I kiedy dalej się nie udawało to była już na skraju. Tyle kobiet zachodzi w ciążę. Dlaczego ja nie mogę ? Ale w końcu się udało ! Jestem w 3 miesiącu ciąży i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

Najlepsza dr Lenka Hromadova z Czeskiej kliniki rozrodu Repromeda

a bylas tam czy tylko czytalas o nich?

Leczylam sie 5 lat, nie dawano mi szasn, dwie kliniki w Polsce braly tylko kase a ciazy dalej nie bylo. Az trafilam wlasnie do pani Hromadovej z Repromedy. Mam dziewczynkę :)

Szczerze gratuluje, potrzebuje słyszeć więcej takich historii.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

do góry