Widok
Pomocy - szukam BARDZO DOBREJ kliniki leczenia niepłodności.
Witam Was. Szukam dobrej kliniki leczenia niepłodności. Może mieliście styczność z takimi klinikami. Poradźcie mi jakiego lekarza wybrać i gdzie się udać. No i jak cenowo. Czy którejś z Was się udało w danej klinice.Nie jestem z woj.pomorskiego, ale najbliżej do kliniki mam w trójmieście, dlatego też bardzo liczę na Waszą pomoc. U mnie jest problem z niepękającymi pęcherzykami nawet po pregnylu, no i mam tylko jeden drożny jajowód, a mój mąż ma słabe wyniki nasienia - oligoozospermia. Może doradzicie gdzie mam uderzyć? O dzidzie staram się już 3 lata i nic :( Będę wdzięczna o pomoc i wszelkie informację. Z góry dzięki
teraz najlepszych lekarzy masz w Gamecie, ja polecam bardzo tę klinikę i dr. Czecha - dokładny, cierpliwy, miły i nie odpuszcza :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
grunt to dobra diagnoza i konkretne leczenie, powodzenia :)
Mam zaawansowaną endometrozę (bez objawów - wyszło na USG). Byłam leczoną całą masą hormonów. Potem dr Ś przepisał mi Clostilbegyt (miedzy 3 a 7 d.c). Najpierw brałam go po jednej tabletce, a potem dawkę podwójną. Jajniki pracowały jak szalone. I w cyklu gdy miałam podwójną dawkę, określił dokładnie termin owulacji i przepisał mi zastrzyk w brzuch z Ovitrelle na pękniecie pęcherzyka. I chociaż powiedział mi, ze szanse na ciążę są jak 1 do 100, to ja .... zaszłam w ciążę. Jak to usłyszałam, to po prostu w gabicenie u niego się rozpłakałam...
I Tobie życzę tego z całego serca!!!!
I Tobie życzę tego z całego serca!!!!
Wika ja też mam zaawansowaną endometriozę, fajnie że u ciebie tak łatwo poszło, ja niestety robiłam już bardzo dużooo miałam kilka różnych zabiegów itp. itd. udało się po 2 latach leczenia u doktora Czecha - jestem naprawdę trudnym przypadkiem (nawet konsultował mnie mój lekarz właśnie z dr. Śliwińskim), ale ciąża szybciutko obumarła także ja póki co kończę już leczenie, jak się uda naturalnie to fajnie, jak nie to trudno
Cześć dziewczyny wczoraj miałam pierwszą inseminację w Invimed u dr Kwiecińskiego jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi lekarz dokładnie wytłumaczył przyczynę i na czym polega inseminacja z czystym sumieniem mogę polecić Invimed i dr Kwiecińskiego.Teraz pozostało mi czekać na wyniki trzymajcie kciuki :)
Ze swojej strony mogę polecić klinikę https://parens.pl Na ich stronie znajdziesz namiary i wszystkie potrzebne informacje. Nie chciałabym wchodzić w szczegóły swojego problemu. Jednak po kilku latach starań z mężem, już załamani udaliśmy się tam po pomoc. Leczenie trwało jakiś czas. I kiedy dalej się nie udawało to była już na skraju. Tyle kobiet zachodzi w ciążę. Dlaczego ja nie mogę ? Ale w końcu się udało ! Jestem w 3 miesiącu ciąży i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)